Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Napok óta roszúl vagyok...

Napok óta roszúl vagyok görcsöl a hasam émelygek tegnap dlután óta pisilés után ilyen rózsaszínes barnás miután megtörlöm magam mi lehet ez?

Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 09:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Ha a menstruációd környékén vagy akkor beágyazódás lehet.

ha már babás vagy akkor vetélés jele

ha meg a szülés elött akkor nyákdugó.

én az elsőre tippelek mivel nem a terhesség rovatba irtál. Vegyél egy tesztet v. keresd fel a nőgyógyászodat.

2011. jan. 5. 10:02
 2/16 A kérdező kommentje:
Vasárnap csináltam tesztet ( korházban csinálták meg) negatív lett elötte dec 24-én jött meg alig volt meg egy napot volt véres utána egy nap barnázás és kész.
2011. jan. 5. 10:04
 3/16 anonim ***** válasza:

Ha nem javul az állapotod továbbra is görcsölsz akkor ügyelet.

Próbálj bevenni valami görcsoldót és holnap tesztelj újra lehet hogy most már + lesz.

Jobbulást!

2011. jan. 5. 10:05
 4/16 A kérdező kommentje:
ha nem terhesség akkor mi lehet?
2011. jan. 5. 10:09
 5/16 anonim ***** válasza:

Sérülés kizárva mert akkor legrosszabb esetben is piros vér jönne nem húslé szerü.

Szerintem mindenképp terhesség csak az a kérdés sikeres v. missed.

Lázad, hőemelkedésed nincs? - hüvelyben v. nyelv alatt mérve-

2011. jan. 5. 10:11
 6/16 A kérdező kommentje:
hüvelyben 37,0 teljesen zárt a méhszályam
2011. jan. 5. 10:20
 7/16 anonim ***** válasza:

Én azt mondom hogy hivd fel a nőgyógyászodat és kérd ki a tanácsát ha ő nem kompetens akkor az ügyeletet.

Valaki menjen veled ha lehet ne legyél egyedül mert rosszul is lehetsz bárhol.

Gyógyszert ne vegyél be ha nem muszáj ha kibirod. De ha nagyon fáj sajnos baj van.

Minden jót kivánok!!!

2011. jan. 5. 10:28
 8/16 A kérdező kommentje:
szilveszter óta fáj a asam párommal szeretkezni sem tudunk mert berakja úgy érzem kiakar szakadni a méhem! hányingerem pár napja van. néha szúrkálós érzésem van! Veszek egy tesztet megcsinálom mert a dokimhoz csak úgy lehet menni hogy előre egyeztetek vele időpontot! Múltkor anyuék kisértek be mert görcsöltem a vizsgálata után menni alig bírtam és közölte menjek haza! jöjjek visza holnap mert nem tud megvizsgálni nincs rá idelye!
2011. jan. 5. 10:30
 9/16 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy nem tudom mi a baj pontosan mert nem vagyok orvos de nagyon nem megszokott és jó amiket irsz a doki magatartása minősithetetlen.
2011. jan. 5. 10:34
 10/16 A kérdező kommentje:
Rohanok a gyógyszertárba még az a szerencse hogy itt van szemben velünk! ahogy megvan teszt eredménye írok!
2011. jan. 5. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.