Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bemennétek az ügyeletre?

Bemennétek az ügyeletre?

Figyelt kérdés

34+5 hetes vagyok. Kb déltől nagyon keménynek érzem a hasam, sokkal kerekebb, nagyobb mint amúgy (érzésre) Nehéz menni, ülni, csak fekve jó valamennyire. A baba sokat mozog, forgolódik az egész testével. Nem megállás nélkül, de tényleg elég sokat. Más tünetem nincs, vérnyomásom rendben volt. Puffadáshoz hasonlítanám, de félek, nehogy bajt jelezzen.

Ti mennétek ennyivel ügyeletre?

2024. máj. 20. 20:31
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Végül nem mentem be, de a nőgyógyász mondta,hogy nyugodtan mehettem volna. Reggelre elmúlt, azótanem jelentkezett hasonló.

Rokon kismamának volt hasonló, nagyon kemény volt a hasa és fájdalmasabb rúgott a baba. Mentővel vitték be, meg is császározták aznap. Szóval, kicsit megijedtem emiatt is. De hálistennek azóta jól vagyunk.

Köszönöm a válaszokat!

2024. máj. 23. 20:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!