Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt ti le szedetté...

Terhesség alatt ti le szedettétek a műkörmeiteket?

Figyelt kérdés
Nyilván azokhoz szól a kérdés akinek műkörme van. Az elején járok még viszont azt tudom hogy mire a baba megszületik addigra le szeretném szedetni meg macerásnak tűnik nagy hassal majd ott ülni egyhelyben stb. Szóval ki mikor szedette le? Egész évre van időpontom előre szóval a körmössel se szeretnék kiszúrni időben szeretnék neki jelezni hogy melyik legyen az utolsó alkalom.

2024. máj. 14. 14:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
51%
Szülés előtt egy hónappal leszedettem. Majdnem 6hónapos volt a gyerek mire újra mentem.
2024. máj. 14. 21:51
 22/25 anonim ***** válasza:
61%

Én évek óta magamnak csináltam (ahogy elvégeztem a tanfolyamot) kb. 5-6 hónapos voltam,mindig hosszú volt.. utána levágtam hogy megszokjam rövid lesz.

Most meg eljarok körmöshöz, megint szép, hosszabb fazonú kicsit kikapcsol. Gyerkőc 1 éves.

2024. máj. 14. 22:55
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
Én leszedettem.A kórházban szóvá is teszik.Egy két ember olyan karmokkal megy szülni,hogy toszta gáz.Akarva akaratlanul is karmolod a babát.14 hónapos a lányom,most magamnak csinálom!Nem túl hosszu most sem.
2024. máj. 16. 06:58
 24/25 anonim ***** válasza:
87%
Dehogy karmolod. A természetes körömlemez sokkal élesebb, mint a géllakk, vagy a műköröm.
2024. máj. 16. 09:47
 25/25 anonim ***** válasza:
61%
Nem szedettem le, amúgy is mindig rövid volt, nem zavart semmiben.
2024. máj. 16. 20:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!