Terhesség alatt ti le szedettétek a műkörmeiteket?
Figyelt kérdés
Nyilván azokhoz szól a kérdés akinek műkörme van. Az elején járok még viszont azt tudom hogy mire a baba megszületik addigra le szeretném szedetni meg macerásnak tűnik nagy hassal majd ott ülni egyhelyben stb. Szóval ki mikor szedette le? Egész évre van időpontom előre szóval a körmössel se szeretnék kiszúrni időben szeretnék neki jelezni hogy melyik legyen az utolsó alkalom.
Aki azt írja, hogy az egész terhessége alatt fent volt az szülni is úgy ment? Úgy tudom, hogy közben nem ajánlott a sima körömlakk sem, azért kérdezem.
2024. máj. 14. 15:47
12/25 anonim válasza:
Császárnál elvileg nézik a körmöt, nem színeződik-e el (ehhez nem értek, eddig csak természetes úton szültem), viszont páran azt mondták, elég, ha a lábon látják, az is megteszi.
2024. máj. 14. 15:56
13/25 anonim válasza:
11 igen. Senki nem is mondta hogy le kéne szedni.
2024. máj. 14. 16:14
14/25 anonim válasza:
Én császáros voltam, a kezemen műköröm volt a lábamon meg én festettem. Senki nem nézte a körmeimet és nem is mondták, hogy nem szabadott volna kifesteni.
2024. máj. 14. 16:20
15/25 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy le kell szednem, csàszárral szültem. Kézen műköröm ,lábon géllak volt.
2024. máj. 14. 17:41
16/25 anonim válasza:
Semmikor, nekem nem okozott gondot "nagy hassal" ott ülni. Mondjuk én nem is voltam "tipikus terhes" akinek a cipőt is nehéz felvenni. Jöttem, mentem, körmöshöz mentem, fodrászhoz, segítettem a férjemnek parkettazni stb.
Úgyhogy nekem végig volt, kórházba is, meg most is járok a 2 hónapos baba mellől.
De nekem rövid a körmöm.
2024. máj. 14. 18:22
17/25 anonim válasza:
Körmös vagyok, 36 hetesen hagytam abba a munkát.
Körmöm végig volt, szüléskor is, pedig sürgősségi császár lett. Senkit nem érdekelt. Sőt, azt mondta az aneszteziológus, hogy ha neki a felszerelt műtőben a körmömet kellene nézegetni, akkor nagy baj lenne, mert elszállt minden berendezés
2024. máj. 14. 19:30
18/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Igazából a pisilés miatt érezném kellemetlenül magam hogy meg kell állni, alapból én sem szívessen válnék meg tőle mert szeretem hogy van.
2024. máj. 14. 20:26
19/25 anonim válasza:
Egyetlen kormomrol szedettem le baj esetére. (ha császár lenne, akkor ugye rateszik a bizgentyut meg figyelik hogy változik - e a színe).
2024. máj. 14. 20:29
20/25 anonim válasza:
Hidd el, a körmös is ember, belefér neki 2 pisiszünet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!