Alvàsproblèmàkra mik vàltak nektek be?
Nálam semmi. Az, hogy nem stresszelek ezen. Alszom, amikor alszom, ahogy sikerül. Azóta jobb a helyzet. Az elejétől kezdve álomkóros vagyok nappal, függetlenül attól, hogy telt az éjszaka. Minden nap megfogadom, hogy ma nem alszom be nappal, de eddig kb.2x sikerült 🤣
Éjjel, ha nem az ízületim fájnak, akkor a gyomorégéstől kell ülve aludnom. Nem érdekel már.
A szules :D
Az a baj, hogy ez idovel egyre csak rosszabbodhat, mert egyre kenyelmetlenebb a terhesseg, mar akinek persze, nekem pl az volt.
Soha olyan faradt nem voltam meg, mint terhesen. Nekem az ujszulott idoszak is pihentetobb volt, hiaba kelt orankent a gyerek, mert nagyon gyorsan vissza tudtam aludni es volt akkor 1 oram kb. Nem keltem fel ezerszer pisilni, tudtam hason aludni, nem fajt semmi (a mellemen kivul a szoptatas miatt) 😅
Magnéziumot szedek, tornázom és ha kell, megiszum egy citromfű teát.
Ha sz*r volt az éjszakám, akkor alszom a gyerekkel egyet délután.
Citromfű kapszula, levendula kapszula.
Mást nagyon úgysem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!