Alvásprobléma 12. héttől? 😭
Alapból jó alvó vagyok, szinte mindig végig aludtam az éjszakákat, illetve ha valami miatt fel is ébredtem, könnyen vissza tudtam aludni. Az első trimeszterben (5. hettol egészen a 11.-ig) napközben is aludtam par órát szinte minden nap munka utan, plusz éjszaka is, ami gondolom normalis is.
Sajnos az utóbbi 1-2 hétben sokszor felébredtek ejjel es nem tudok vissza aludni, illetve elaludni is nehezebben sikerül.
Mivel én itthonrol “távmunkában” dolgozom, reggel 5 elott kelek az időeltolódás miatt, ami eddig nem okozott problémát, még télen sem, amikor egy órával előbb kell kezdenem. Legkésőbb 9-kor már alszom, ugyhogy az átlag 7-8 ora -vagy amikor még korábban lefekszem több is- alvás megvan.
Sokszor fáradtan kelek fel, várom a hétvégét, azonban akkor maximum 7 órát tudok csak aludni, utana kipattan a szemem, akkor is, ha sokáig fent vagyok, illetve van, hogy nem tudok aludni ejjel 2-3-ig. Sokszor kell mosdóba is járnom, van, hogy felébredtek, hogy ehes vagyok, melegem van/fázom, stb... mi lesz később?! 🤦🏼♀️ Sajnos hétköznap is van, hogy lefekszem korán, 7-7.30, azonban hajnali 1-kor felebredek es nem tudok aludni 4-ig.... utana sikerül elaludni, de 5 elott kelhetek is....
Másnak os volt hasonló gondja? Még csak most léptem at az elso trimeszter, nem is tudom, mi lesz majd a 3.-ban... ez a hormonok játéka lehet?
Ez ilyen. Mondjuk ém pont 12.hétig nem tudtam jól aludni.
Most 26 hetes vagyok és van amikor előfordul még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!