5+6 naposan már lesz szívhang?
Figyelt kérdés
Így kaptam időpontot az orvosomhoz. Szerintetek ekkor már látják a pulzálást? Nem akarok túl korán menni és esetleg feleslegesen pánikolni. Egyébként olvastam hogy a gép minősége is számít, az én orvosomnak nagyon modern felszerelése van.
Szerintetek? Nektek mikor volt szívhang?
2024. máj. 8. 13:21
12/18 anonim válasza:
6+0-n nekem már volt most a másodikkal. Én is úgy jártam, szabi időszak volt, vagy itt volt időpontja vagy 9 hét körül szabad, úgyhogy úgy voltam, hogy megnézzük, max nem lesz. De volt már, minden oké volt. Az elsőnél 6+2-n voltam először, ott is volt már. Szorítok! :)
13/18 anonim válasza:
Kicsi az esély. Inkább 9 hetesen érdemesebb menni, az már biztos. Első gyereknél túl korán mentem, másodiknál mentem 9 hetesen, teljesen jó volt.
14/18 anonim válasza:
De miért nem kérsz későbbre? Ha nem lesz szívhang még, úgyis vissza fog hívni két -hàrom hét múlvàra.
15/18 anonim válasza:
Pulzalas és szivhang ugyanaz. Csak a pulzalas látszik, a szivhang hallatszik. Nem is mindig kapcsolnak hangot, ha látszik akkor már oké.
16/18 anonim válasza:
Nem hiszem. Nekem 6+3-ra mondta, hogy van valamiféle pulzálás, de ezt még nem szokták annak venni, be se írta. 8nappal későbbre hívott vissza, akkor egyértelmű szívhang volt. (De 7+1-re mérte).
17/18 anonim válasza:
En 6het 1 napon voltam es mar volt szivhang.
Ez a fogantatastol fugg. Ha igy kaptal idopontot akkor menj el. Ha nem lat szivhangot akkor viszont ne panikololj be, van akinek a 7. Heten volt eloszor.
18/18 anonim válasza:
5+3 hetesen nem volt még, 6+4-nél már volt szívhang nálam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!