7 hetes és 6 naposan lehetséges hogy még nincs szívhangja a magzatnak?
Sziasztok. Ma voltam nőgyógyásznál, és az ultrahangos vizsgálatnál nem volt észlelhető szívhang.
Azt mondták hogy menjek vissza egy hét múlva, de valószínű, hogy elhalt a pici. Mennyire merjek reménykedni hogy nincs baj csak még kicsi? Keressek fel másik orvost is?
Az ovudat tudod esetleg biztosra? Vagy ha nem volt sok együttlét, akkor nem sejted, hogy melyikből, mikor jöhetett össze a baba? Mikor teszteltél először pozitívat?
Mit (és mekkorát) látott a doki azon kívül, hogy nincs szívhang?
Ezek alapján biztosabban lehetne következtetni, de abból, amit írtál, nem sok esély van a pozitív végkimenetelre. :( Persze reménykedni éppen lehet (csak ne essen még rosszabbul, ha mégsem, szóval inkább készülj fel a legrosszabbra).
Nem fix a menstruációm, mindig megjött eddig, csak vagy késett, vagy elöbb jött meg. Elvileg az ovum december 30.
Pontosan nem tudom hogy mikor fogant a pici, dec. 29-től jan. 4.-ig minden nap volt aktus.
Január 9.-én csináltam egy tesztet, az még negatív volt, 11.-én már halványan látszódott a második csík.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!