9-10. hét környékén már megtaláltátok a baba szívhangját az Angelsounds szívhang figyelővel? Most tervezek venni kb. 8+1 napos terhes vagyok (5+5 naposan volt az első vizsgálat) és csak a 12 hetes vizsgálatra hívtak vissza.
2es
Azert mert neked nem sikerült van akinek igen.
140es pulzusom nálam nem jellemző de a magzatomnak igen. És napi többször is megtaláltam a lehetetlent!
7
Te sem a legelesebb kés vagy a fiókban!
Azt nem írták hogy ha nem értesz hozzá ne szólj bele!
Alap esetben a köldökzsinor pulzálást fogod hallani ha meg lesz de nyilván ha az pulzál a baba szive is dobog!
Sok szerencsét a keresgéléshez!
Csatlakozom, én is megtaláltam a lehetetlent.
Tény, hogy nem minden nap, de tudtam, hogy nagyon picike még, nem biztos, hogy sikerrel járok. Nem is rohangáltam az ügyeletre miatta, hanem vártam 1-2 napot, hogy újra keressem.
Tuti, hogy az ő szívhangja volt, mert nekem 60-70 közötti volt a pulzusom, az övé meg 140 körüli. Nem lehet összetéveszteni.
9 hetesen még nagyon lent kell keresni, hiszen akkor még nem emelkedik ki a méh a medencéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!