Angelsounds app használata?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Angelsounds app-ba létezik ,hogy a sajá szívverésem is 130-140frekvenvián méri?
Még csak 10 hetes vagyok ,tudom ilyenkor még nehéz megtatálni. 3 helyen hallottam pulzálást és szerintem mind a sajátom volt.
Nektek működött az app hozzá?
Bármi segítséget szívesen olvasok.
Köszönöm
2022. aug. 21. 09:02
1/11 anonim válasza:
Nem használtam appot, en fülhallgatóval siman el tudtam különíteni egy 80as meg egy 130as pulzust. A kicsie olyan mint a vonatzakatolas, az csak egy hegyen van, a lassabb pulzust több helyen is hallod.
3/11 A kérdező kommentje:
De hol? Mindenhol csak a sajátomat találom! Freki mindenhol130-140de ha számlok akkor az az én szívverésem.
Középen a csont tetejénél os magamat találom.
2022. aug. 22. 06:50
5/11 A kérdező kommentje:
A szeméremcsonton es a felett2 mmvel is a sajátomat hallom.
Semmi mást!a csonton keresztűl is volt hogy hallottam de az is saját volt.
Magam sem értem
2022. aug. 22. 10:00
7/11 A kérdező kommentje:
Nekem is.
2022. aug. 22. 11:24
8/11 anonim válasza:
Ha nyugalomban neked 130-140 a pulzusod, menj orvoshoz :D szerintwm az a baba lesz
9/11 A kérdező kommentje:
Ugyan úgy ver mint a nyakamnál,így az nem a baba! A figyelő mér mindenhol 130-140et.
2022. aug. 22. 12:54
10/11 A kérdező kommentje:
Már minden oldalról végig hallgattam de mindenhol csak a sajátom van!értem ,hogy még kicsi na de akkor is....
2022. aug. 22. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!