Milyen korán találtátok meg a szívhangot Angelsounds hallgatóval? Nyugodtan írjatok extrém korai és késői dátumot is, nem pontozom le, tényleg érdekel.
Figyelt kérdés
Hasi ultrahangon most nekem már 6+0-nál megvolt. Tudom, hogy az fényévekkel erősebb és másmilyen gép.2022. márc. 31. 15:23
1/13 anonim válasza:
En 16. hettol, baratnom ugyanazzal a keszulekkel (kolcsonadtam) 40 hetesen sem talalta egyaltalan.
2/13 anonim válasza:
12 hetesen még nem találtam, 13 hetesen már igen
3/13 anonim válasza:
16 hetesen. Onnantól már mindig megvolt.
4/13 anonim válasza:
9 hetesen téves dolgot találtam, 11 hetesen tutira szívhangot :) szintén angelsound
5/13 anonim válasza:
Első terhességemmel 9 hetesen megtaláltam, akkor vettem a keszuleket. A másodikkal már a 7. héten, itt kivancsi voltam mikor talalom meg legkorabban, a 6. hettől minden nap figyeltem. Aztán a 7. héten egyik nap meglett, nem sokaig kutakodtam, max 5 perc es abbahagytam, ha nem talaltam. Vékony vagyok, nem tudom igazabol mitol fugg, hogy valaki egesz terhessege soran nem talalja ezzel a keszulekkel, valaki meg hipp hopp megleli. 🙂
7/13 anonim válasza:
Mellső fali lepénnyel a 16.héten
8/13 anonim válasza:
10 hetesen vettük, akkor meg is találtam es azóta is megvan mindig. Valószínűleg akár hamarabb is megtaláltam volna, ha hamarabb veszünk. (szülésznő vagyok, így pontosan tudtam mit és hol keressek).
10/13 anonim válasza:
Feleslegesen pontoztátok le az #5-öst, 9 hetesen, ha valaki tudja mit kell keresni meg lehet találni. Én is megtaláltam, nem lehetetlen, és nem kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!