9-10. hét környékén már megtaláltátok a baba szívhangját az Angelsounds szívhang figyelővel? Most tervezek venni kb. 8+1 napos terhes vagyok (5+5 naposan volt az első vizsgálat) és csak a 12 hetes vizsgálatra hívtak vissza.
Én nem találtam meg. Még később se mikor tudtam nagyjából merre van a feje akkor is nehezen.
Párszor ellenőriztem vele hogy él-e mikor nagyon nyugis napja volt és nem éreztem mozogni.
Én is megosztanám a saját tapasztalatomat, hátha még jár erre valaki.
Én azért ruháztam be egy ilyen készülékre, mert a 7. heti és a 12. heti UH közötti időt "sokalltam" és szerettem volna megbizonyosodni időről időre, hogy minden rendben.
9+6 naposan kerestem először a szívhangot és 2 perc alatt megtaláltam, összetéveszthetetlen volt. Akkor körülbelül 180 volt a szívverése a picinek, míg az enyém kb 65-70. Elég mélyen, közvetlenül a szeméremcsont felett kerestem.
Most 11+4 vagyok, 1-2 naponta mindig ellenőrzöm, amikor kedvem van. Jelenleg körülbelül 160-175 között mozog a picikénk szívverése.
Nem szoktam hosszú ideig keresgélni, ha kb 3 perc alatt nincs meg, akkor csinálok valamit (pl. elmegyek sétálni, eszem) és később újra teszek egy próbát. Megfigyeltem magamon, hogy ha üres a hasam, vagy előtte feküdtem, akkor sokkal nehezebben találom meg a kisbabánk szívhangját. Himalaya aloe géllel használtam.
További szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!