Annyira félek hogy beteg gyerekem fog születni, de nagyon szeretnék egy kislányt,tudom hogy vannak szűrővizsgálatok amik kiszűrik ha baj van, hogyan lehet ezt a félelmet leküzdeni?
A félelmet pszichológussal.
És ha fiad születik?
Vannak emberek, akik jobb, ha nem vállalnak gyereket.
Na, te pont ilyen vagy.
Pszichológus. Nem csak azt kell leküzdened, hogy félsz a betegségektől, hanem azt is hogy kislányt szeretnél.
Arra, hogy beteg lesz borzasztóan kicsi az esély, arra, hogy kisfiú 50%.
Hat, a baj az barmikor johet. Egeszseges gyerekem van fizikailag, minden genetikai teszt tokeletes lett terhesseg alatt, de autista. Nyilvan ezzel nem tudok mit kezdeni, nem rajtam mult 🤷♀️
Felnott ember vagy a vilag nem mindig tokeletes, ezt tudnod kene. Ha nem tudsz ezzel a gondolattal megbirkozni, ne vallalj gyereket.
Foleg ugy ne, ha nem tudod elfogadni, hogy fiad is szulethet.
Nezd, en is kislanyra vagytam. 13 hetesen kaptunk egy rossz eredmenyt, megijesztettek bennunket, benne volt a pakliban, hogy beteg a magzat, es nem marad velunk. Onnantol kezdve az volt az elsodleges, hogy egeszseges legyen, es megtarthassuk. Mentunk genetikai tanacsadohoz, aztan kovetkezo honapban levettek a magzatvizemet, majd csak most aprilis kozepen (akkor voltam 21 hetes, most 25) tudtuk meg azt, hogy egeszseges a baba. Az, hogy vegul tenyleg kislany lesz, mar nem erdekelt minket.
Felulirta az a megkonnyebbules, a ket honapig tarto letargia es idegeskedes, hogy tenyleg egeszseges, velunk fog maradni es fel fogjuk nevelni.
Jó ötlet lesz az a születésszabályozás, ha bevezetik.
Kötelező pszichológiai vizsgálatot minden nőnek!
Komolyan, meddig akartok még így élni és adni tovább a sok traumát és marhaságot?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!