Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség Ma voltam nőgyógyász...

Segítség Ma voltam nőgyógyászati vizsgálaton ez áll a keleten. Kp.fejl.kp.tápl.nem anaemiás küll.nő Felt.norm.flour Kolp.centrális cerv.?

Figyelt kérdés

Vv.kp tág vag.tömött portio folyt-ban r.nagy ut.afv.mobilis mozgr.-ra nem érzékeny körny.szabad jól áttapinthato

Douglas nem ledomboritott?

Előre is köszönöm

Lehet baba?

2024. máj. 2. 18:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy semmi elváltozás, pl hasűri folyadék nincs, teljesen egészséges vagy. De ezek közt semmi olyan nincs ami arra utalna, hogy terhes vagy. Első körben vegyél tesztet, az előbb kimutatja, mint hogy a doki látna bármit is
2024. máj. 2. 21:07
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2024. máj. 2. 21:20
 13/14 anonim ***** válasza:
55%
Jesszus, nem gondolod hogy ha terhes lennél akkor esetleg megemliti az orvos?
2024. máj. 3. 06:21
 14/14 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy lehet hogy az vagyok...azért küldött vérvételre meg szerdán kell menjek ultrahangra..
2024. máj. 6. 18:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!