Hol csináltassam meg a 4D-t és mikor érdemes?
A holt nem tudom - /tisztántúl lakom -/
de a mikort igen.
Lehet 18. hét felett ha még nem tudjátok a nemét de szeretnétek megtudni.
Igazán a 24. héttől lehet szépen látni és egészen a 36-hétig mert akkor már lesz az utolsó elötti uh, - bár nem 4D-s -.
Én pesti vagyok,de még én se tudom,hogy hol érdemes megcsináltatni.Viszont annyit mondtak ismerősök,hogy a 20-23 hét között az ideális,mert akkor már baba formájuk van,és van egy kis husijuk is.... 20 hét alatt még kis csontosak,utána meg már nem igazán férnek bele a képbe rendesen.Legalábbis én ezt az infot kaptam.Én is olyan 22 hetes körül gondoltam,h elmegyünk vhova.
Szép napot.
20 heteske
Mi 25 hetesen voltunk mozizni, és már nagyon babás volt. Általában 24-28 hét közt javasolják. Utána gyakran már csak a pofija fér bele. Na, nem mintha az nem lenne nagy élmény :)
A hol-ra pedig nem tudok tanácsot adni. Mi nem arrafelé lakunk.
Boldog babavárást!
Ha csak egyszer akarsz menni, akkor érdemes tényleg a 24-28. héten menni. Én voltam 13 és 18 hetesen, és még szeretnék menni. Nekünk már 13 hetesen meg tudták mondani a baba nemét. Tatabányán nem tudom hol érdemes csinálni.
A pesti kismamának pedig csak ajánlani tudom a 4D Genesist.
Tatabányán a Lolloknál van, de iszonyat drága állítólag. Mi voltunk Győrben és Pesten, a pesti volt a nyerő, oda megyünk a 28. héten is (Hepinet, a Váci utcában).
Van Tatán is 4D, de annak nem szép a képe állítólag.
Meg a dokim szerint van a kórháznak is 4D UH-ja, de rossz a fej. Bár megjegyzem ismerősöm nyáron akart menni, és már akkor rossz volt.
Szia!
Bp-en a 4D genesis-ben a legaranyosabbak és a legtürelmesebbek!
Mind a 2 kisfiamnál oda jártunk, szinte havonta :)
A 12. héten megmondták a nemüket (be is jött mind a kétszer) mert a tarkóredőt ott is lemérettük!
Nem sürgetnek, ha nem úgy fekszik a baba, akkor kiküldenek sétálni! :) Nem mondják azt, hogy bocsi, ez egy ilyen nap, majd máskor! :)
Nagyon szép képeket készítenek!
Tatabánya nincs olyan messze Budapesttől :)
Ha ezt a rendelőt válasszátok akkor Barna Csillához menjetek!
Szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!