Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is nagyon behízott a...

Más is nagyon behízott a Femibiontól?

Figyelt kérdés
32 hetes kismama vagyok. Első trimeszter óta szedem. A napokban gondolkoztam azon, mitől híztam ennyire meg, mikor kevesebbet is eszem a terhességem alatt mint azelőtt. Második trimeszterig folyamatosan hánytam, akár napi 3x is. Most meg akkora a pocak, hogy hamar eltelítődöm. 73 kilóról indultam, jelenleg 90 kiló vagyok. Nincs diabéteszem, makk egészségesek vagyunk.
ápr. 10. 01:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%
Milyen szó az, hogy behízott? :D Talán meghízott, nem? :D Édes Istenem...
ápr. 10. 05:01
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
A terhesség végéig szedtem (már a 0-át is babatervezéskor), és csak annyit híztam, ami a terhességgel jár, az étvágyam sem volt nagyobb. Próbálj akkor másik fajtára váltani.
ápr. 10. 05:27
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Én 10 kilót híztam terhesség alatt, pedig már a tervezésnél is ezt a vitamint szedtem.

Nem eszel rejtett cukrokat, kalóriákat?

Pl gyümölcslé, üdítők, péksütemény

De igaz a gyümölcs is nagyon hízlaló főleg a szőlő, banán

ápr. 10. 06:29
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Vizesedés is beleszamit persze, rajtam 10 kiló víz volt
ápr. 10. 06:39
 15/22 anonim ***** válasza:
83%

Nyugi kérdező, ez 100%, hogy csak víz, láthatóan olyan testrészed is megtelt vele, aminek nem kellett volna.

A +17 kg 8 héttel a vége előtt boztosan csak a vitaminfelhalmozódás. 😂

Értjük, hogy önigazolást keresel, de ezért felesleges Gyakorira jönni, magyarázd a vitamin teóriaddal a férjednek a 90 kilódat, ő most úgyis csak bólogatni mer.

ápr. 10. 07:04
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Végig Feminiont szedtem és alig híztam. Igaz, tényleg odafigyeltem az étkezésre, nem vontam meg semmit magunktól, de mindent csak mértékkel.

Lehet többet érne, ha ennél 1-1 szelet pirítóst barnakenyérből, mellé 1szelet sajt és zöldségek és kevesebb gyümölcsöt.

ápr. 10. 07:56
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

"Sok gyümölcs ( napi 1-1.5 kg mandarin simán lemegy, és akkor egy csomag szőlő, pár banán , a reggeli, ebéd, vacsorán kívül)"

Ez rengeteg gyors szénhidrát és kalória. Hiába gyümölcs! Nem csoda, hogy hízol!

ápr. 10. 08:31
 18/22 anonim ***** válasza:
86%
Attól a rengeteg gyümölcstől hízol.Nézd meg mennyi cukor van benne.Mértéktelenül azt sem szabad enni.A vitamintól se te,se a gyerek nem hízik meg.Vizesedhetsz is már.
ápr. 10. 08:54
 19/22 anonim ***** válasza:
81%

Nem a vitamintól jönnek a kilók.

"Sok gyümölcs ( napi 1-1.5 kg mandarin simán lemegy, és akkor egy csomag szőlő, pár banán , a reggeli, ebéd, vacsorán kívül)" ez baromi sok amit megeszel. Oké, hogy egészséges a gyümölcs, de nem ilyen mértékben és erre még reggelizel, ebédelsz és vacsorázol. Ezek az étkezéseid miből állnak? Folyadékot mit iszol és mennyit?

ápr. 10. 08:55
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja és végig femibionnal összesen 7 kg-t híztam,a gyerek 3980g volt belőle.
ápr. 10. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!