A Femibiontól is nagy babák születnek, vagy csak az Elevittől?
Pont a múltkor mondtam a nőgyógyászomnak, hogy ezt hallottam, hogy a terhes vitamintól nagy babák születnek.
Egyáltalán nem ez a stílusa, de kiröhögött....
(egyébként én is szedem végig a Femibiont)
38 hkm
Én első terhességnél végig szedtem az elevitet és 3630 lett a kisfiam, 56cm. teljesen átlagos.
Ez hülyeség óriás bébi nem attól lesz.
szerintem is teljesen hülyeség hogy a terhesvitaminoktól nagy baba fog születni!valaki kitalálta hogy ijesztgesse az anyukákat!
én egy harmadik fajtát a Gravidát szedtem és 2990 gr-mal és 51 cm született a lányom.
mondjuk én egy héten csak 4-5 nap szedtem,mert nekem is azt mondták nem baj ha kihagyok 1-1 napot.
szerintem teljesen mindegy milyen vitamin!!
24N
Köszi kismamák, én is így gondoltam, csak hallani mindenféle hülyeséget, és kiváncsi voltam a tapasztalatokara. Akkor végig szedem én is, és nem fogom "néha elfelejteni".
Még egy kérdés, mivel ezekben nincsenek ásványi anyagok, anyum erőlteti, hogy szedjek Béres cseppet. (de szerintem az meg engem hízlalna...) viszont én azzal érveltem, hogy a Femibion nem csak a babának jó, hanem nekem is, hiszen én kapom a vitamint és neki továbbadom amennyit kell. De nyilván nekem is jó lesz tőle. (Anyum attól fél, hogy nehogy kihulljon a hajam, fogam, stb...)
Milyen ásványi anyagot érdemes szedni még mellé?
Bemásolok egy idézetet egy terhesvitaminokról szóló cikkből:
"Riporter: És akkor itt adódik a kérdés, hogy van, aki attól tart, hogy nagyon nagy lesz a baba, hogyha úgymond túltömi vitaminnal. Fennáll ez a veszély egyáltalán?
Dr. Ács Nándor: Ez egy érdekes és eléggé elterjedt tévhit. A klinikánkon csináltunk egy kifejezetten nagy vizsgálatot ebben a vonatkozásban. A dolog úgy igaz, hogy azok az édesanyák, akik egyébként ilyen maternális vitaminokat szednek, azok a nők, akik egyébként is igényesebbek, sokkal jobban odafigyelnek önmagukra, terhességükre, a leendő babának biztosított minden előnyre. Na, most természetes, hogy az ilyen körülményt biztosító édesanyáknál valamivel nagyobb és egészségesebb kisbabák születnek, de ez semmiképp nem attól van, hogy ő a maternális vitamin-készítményt szedte. "
Én is Elevitet szedtem.3690g és 52cm-es kisfiúnak adtam életet.
Nincs különösebb összefüggés terhesvitamin,és nagy baba között(szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!