Más is nagyon behízott a Femibiontól?
Figyelt kérdés
32 hetes kismama vagyok. Első trimeszter óta szedem. A napokban gondolkoztam azon, mitől híztam ennyire meg, mikor kevesebbet is eszem a terhességem alatt mint azelőtt. Második trimeszterig folyamatosan hánytam, akár napi 3x is. Most meg akkora a pocak, hogy hamar eltelítődöm. 73 kilóról indultam, jelenleg 90 kiló vagyok. Nincs diabéteszem, makk egészségesek vagyunk.ápr. 10. 01:42
2/22 anonim válasza:
Végig, a terhesség tervezésétől a szoptatás végéig Femibiont szedtem és nem, nem híztam tőle. Nem a vitamintól, hanem a kalóriatöbblettől hízol.
14,5 kg súlytöbblettel mentem szülni, szülés után ennek fele azonnal lement, 2 héttel később pedig a kezdősúlyomnál voltam és természetesen nem diétáztam.
3/22 A kérdező kommentje:
Értem. Pedig nem eszem többet mint amúgy ennék, inkább mást eszem mint alapból. A babám jelenleg 2900 grammos. Sok gyümölcs ( napi 1-1.5 kg mandarin simán lemegy, és akkor egy csomag szőlő, pár banán , a reggeli, ebéd, vacsorán kívül)
ápr. 10. 02:22
4/22 anonim válasza:
Nem vizesedsz?Az is hozzátesz pár kilót. De ténylegesen hízni csak kalóriatöbblettel lehet.
5/22 anonim válasza:
És szerinted a gyümölcsben mi van? Mert amit leírsz, az minimum 2 kg gyümölcs per nap. És még csodálkozol, meg fogod a vitaminra.😅
6/22 A kérdező kommentje:
De vizesedem is sajnos. Az is számít ennyit ?
ápr. 10. 03:02
7/22 A kérdező kommentje:
5-ös! Szerinted a B12 vitamin amit tartalmaz nem növeli az étvágyat? Akkor tulajdonképpen mitől is hízik az ember? A terhesvitamintól. Hogyan? Növeli az étvágyat. Utána olvastam gyorsan ezeknek a vitaminoknak. Az evés már csak a következménye. :)
ápr. 10. 03:05
8/22 anonim válasza:
Akkor most légyszi a gyümölcscukor fogalmának is olvass utána, és számold ki, mennyit viszel be, ha naponta annyi gyümölcsöt eszel, mint egy kiselefánt...
9/22 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem a vitamintól hízol. Csak a gyümölcs, amit megeszel, rengeteg kalória. Valószínűleg a többi étkezést sem méred fel reálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!