3 nap menstruáciò késést követően, mennyire normális, hogy csak halványan látszik a második csík a teszten?
A teszt erősségéből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, nyilván bíztató, ha erős, de nem jelent feltétlenül bajt az sem, ha halványabb a kelleténél.
Azt leszámítva, hogy két ugyanolyan márkájú teszt sem mindig ugyanolyan, lehet hibás gyártás stb., még rengeteg mindentől függ:
-milyen érzékenységű a teszt (és az sem mindegy, hogy milyen márkájú)
-reggeli első pisi volt vagy sem, mennyire volt koncentrált a vizelet
-csúszhatott-e az ovu (+tarthatott extra sokáig a beágyazódás is)
-milyen gyorsan termeli a szervezeted a hcg-t
És ezek csak a legalapvetőbb dolgok.
Ha 2-3 nap után újra tesztelsz mondjuk első pisiből, ugyanolyan teszttel, és szemmel láthatóan halványodott, akkor talán van okod aggódni, de szerintem most nyugodj meg, és próbáld elengedni a negatív gondolatokat! :)
Mennyire halvány amúgy az a teszt?
Mert nekem pl. az x-epil a sikeres terhességemnél sosem lett olyan sötét a tesztcsík, mint a kontroll (ellenben a missed ab-bal végződő terhességnél ugyanolyan sötét volt a két csík már az első tesztnél).
Tudod mikor volt ovud?
Ha nem akkor lehet később volt ovud. Vagy hány napos a luteálisod mert ha mondjuk 10-11 +ba csúszik az ovu 1-2 napot attól is lehet. Akár a teszt ilyen, vagy te lehet sosem lesz erős teszted.
És a lényeg nekem leugrott a 2.csík mégsem lett szívhang.
Nyugi örülj, hogy van 2 csík és 3 hét múlva menj dokihoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!