Erős hányingerrel hogy tudtatok bejárni dolgozni?
7-9. Hétig betegszabadságon voltam, mert annyira rosszul voltam, sokat hánytam és délutánra a hasam is fájdogált.
10.héttől meg szinte állandó home officeban dolgoztam. Amikor nagyon rosszul voltam, lepihentem kicsit, persze így később fejeztem be a munkát... Nekem a non stop hányinger és napi több hányás ellen semmi sem segített. 16. Héttől enyhült, már csak akkor van hányingerem ha túl éhes vagy túl fáradt leszek,de azóta is csak heti 1x dolgozom bentről, többi nap home office.
Amennyit csak tudsz dolgozz otthonról, nekem szerencsére támogatják a cégnél, nekik jó úgy is ha állandóan itthonról dolgozom, csak dolgozzak. 😅
Köszönöm a tippeket, kipróbálom őket hátha valami beválik😊
A legegyszerűbb nyilván az lenne ha elmondanám a főnökömnek és kérném az állandó home officet, de még olyan korai hogy nem szívesen mondanám el neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!