Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes vagyok. Veszélyeztete...

18 hetes vagyok. Veszélyeztetett terhesség és az orvosom azt mondta hanyagoljuk a szexet mert keményedik a hasam. Persze Ők az elsők de az a baj hogy nagyon kívánom a szexet és nagyon feszült vagyok hogy nem lehet.Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

#szex #haskeményedés #Veszyeztetett terhesség
2024. márc. 24. 23:53
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy itt a kommentek àtmentek egy kicsit màs hangnembe.

Mi a fèrjemmel nagyon aktìv szexuàlis èletet èltünk a terhessèg előtt. Àt tudom èrezni amit èrzel, tudom milyen amikor két ember között erős a kémia. Mi napi szinten minimum egyszer együtt voltunk, de sokszor előfordult, hogy többször is.

Most veszèlyeztetett terhes vagyok, vèreztem is, a mèhlepèny is alul tapadt ès a fèrjem azt mondta, ha minden rendben lenne, valòszìnůleg akkor sem lenne olyan aktìv az intim életünk mint azelőtt, mert ő ezt most ùgy èli meg, hogy tudja, hogy ott mozog a baba ès neki ez fura. Ès èn ezt el is fogadom.

Nem mondta az orvos, hogy ne szexeljünk, de èn utànaolvasgattam és tudom, hogy nem lehet. Eleinte nekem is nehèz volt, de most a baba mindennél fontosabb. Lefoglalom magam, olvasok, kèszülök a babàra, estènkènt szex helyett azzal töltjük az időt, hogy a babàval kommunikàlunk, figyeljük, ahogy rùgdos, pàrom beszèl hozzà. Sorozatokat nèzünk,sokat beszélünk a gyereknevelèsi elképzelèseinkről. 21 hetes vagyok most, mèg sok van a vègèig. De szerintem minden fejben dől el. Èn nem akarok azon stresszelni szeretkezès utàn, hogy vérzek e, vagy a méhlepènnyel minden ok e. Szexre lesz még alkalom, most viszont a baba a legfontosabb.

2024. márc. 29. 14:07
 32/35 anonim ***** válasza:
Nyalni és ujjazni sem szabad? Ugyan nem olyan mint a dugás, de orgazmusod lehet tőle ha jól csinálja a partnered!
2024. márc. 29. 14:10
 33/35 anonim ***** válasza:
51%

32# Ha az orgazmustól van eltiltva,akkor? Mert ilyenkor pont ezt akarják elkerülni.

31#-es Szerintem itt mindenki tudja,hogy milyen erős két ember között a kémia,főleg ha már a gyerekvállalásig eljutottak nyilván. :D De egyetértek a többivel,mi is hasonlóan álltunk hozzá a több hetes vérzések után,feljött a méhlepény széle,stb.

2024. márc. 29. 19:41
 34/35 anonim ***** válasza:

31-es vagyok. A kèmiát azèrt mertem kiemelni ìgy, mert és lehet, hogy akkor egyedi tapasztalattal rendelkezem, de az első hàzassàgom több mint 10 èvig tartott, gyerekeink is vannak, de öszzehasonlìtani se tudom az intim életünk az első fèrjemmel, meg a mostanival. :/

2024. márc. 29. 23:24
 35/35 Klaramhaj válasza:

Maszturbálni maszturbalhatsz?

En a helyedben átállnék erre a vonalra de a parod is ki tud elegiteni behatolas nelkül. A gond azzal lehet hogy ha tul melyre megy, megnyomkodhat ott amit lehet nem kellene.

2024. ápr. 23. 17:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!