Másnak is keményedik a sok front hatásàra a hasa?
Nekem nem minden nap, de ha valami komolyabb front jön, mindig bekeményedik a hasam. Szedem a Magnerot max adagját, de semmit nem ér. Ma voltam cukorterhelésen és másik kismamàval és ő is mondta, hogy szinte egyfolytában kemény a hasa, meg neki néha még görcsölget is. De mindenki csak legyint a problémára, orvos, eü-s ismerősök, hogy tök normális, mert sok a front és amúgyis a baba okozza nekem már ezeket S keményedéseket, ahogy mocorog, nem kell vele nagyon foglalkozni. Nem kellemes, de hát majd a szüléssel ez is , a többi tünet mellett megszűnik.
Nektek is vannak mostanság keményedések? A magnézium pótláson kívül mit lehet rá vagy szabad még rá használni? Nálam ülő fürdő kizárt. De nincs valami izomlazító gyógytea, vagy mit tudom én, ami segíthet?
Hármas! Ennél több magnéziumot nem tudok már szedni és pihenni sem tudok többet sajna. De mondjuk a keményedés közben mindig érzem a babát is hogy nagyon aktív, mintha ő idézné elő, hogy véleményedjen a hasam. Érdekes.
Hát már nem stresszelek ezen konkrétan, csak érdekelt, hogy más hogy van ebben az időjárásban.
A 3. és 5. Badboy, szóval annyit tud a terhességről, mint majom a szorzótábláról...
Sajnos gyógyteát erre nem használhatsz, és a pihenés sem feltétlenül segít, hisz nem túlterheld magad, hanem front miatt van. A magnézium sem csodaszer.
Csak kitartást tudok kívánni.❤
Szia!
Én is hasonlót éltem át ,keresd fel a körzeti orvost (tudom félreérthető de nem azt jelenti) fucking indigentiam kérjél étrend kiegészítőt ,ha nem is teljesen de nagymértékben javítja a tüneteket.
7# hát ennek nagyon jó neve van, már csak poénból is felhozom a háziorvosnál 😂
Nekem is keményedik a hasam, meg olyan érzés, mintha izomlázas lenne, pedig elhiheted, esélytelen, felülni se bírok, nem hogy felülésezni. Azt mondta a védőnő, hogy igyak sokat, de tényleg, ne eleget, hanem sokat. Az valamennyit segített, plusz a magnézium meg a pihenés. 20 perc séta alatt már vonszoltam magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!