Nagyon sokat keményedik a hasam. Jelenthet ez rosszat is?
Figyelt kérdés
30 hetes vagyok és már pár hete eléggé sokat keményedik a hasam. Nem segít se a görcsoldó,se a magnézium ilyenkor. Eddig zárva volt a méhszàj, de nem tudom,hogy így meddig tud zárva maradni. A baba nagyon aktív, állítólag ez is okozza a keményedéseket. Eléggé félek ettől a méhszàj nyílástól, mert eddig nem is tudtam, hogy ezek a keményedések okozhatjàk. Pihenek amennyit tudok, de sajnos az sem mindig segít. Ti voltatok így? Lett belőle baj, vagy simán végigvittétek így a terhességet?2023. nov. 18. 20:29
1/19 anonim válasza:
Szia én kb a 15.héttől folyamatosan keményedtem volt hogy óránként többször. Max éjszaka nem éreztem. 37+1napra született a kislányom. Végig zárt voltam ,semmit nem pihentem ,és végig dolgoztam...
Nekem nem lett gond.
2/19 anonim válasza:
Ja, 1-es, persze nem lett gond, csak koraszülött lett. Fasza...
3/19 A kérdező kommentje:
Szia. Oh köszi, ez azért megnyugtató. Csak sok helyen olvastam, meg páran riogattak ezzel, hogy ettől kinyilhat a méhszàj és mivel ez az első terhességem, fogalmam sincs, mi normális és mi nem ilyenkor. De köszönöm, hogy írtál, remélem nekem sem lesz gond.
2023. nov. 18. 20:41
4/19 A kérdező kommentje:
Kettes, a betöltött 37.héten született baba mióta koraszülött?
2023. nov. 18. 20:42
5/19 anonim válasza:
Koraszülött úgy tudom 36. Hét előtt vagy 2500 gramm alatt van
6/19 A kérdező kommentje:
Így van 5-ös! De nem tudom miért jó ebben a kategóriában mindenkibe belekötni, aki segíteni akar. Jó lenne ha a kérdésre lehetne válaszokat kapni, nem kéne mindig bántani másokat.
2023. nov. 18. 20:48
7/19 anonim válasza:
En is vegig keményedtem, végig dolgoztam, semmit nem pihentem.
39+6ra szültem.
Azért érdekelne, egy 37hetes baba mióta korastülött... hamár okoskofunk 🤦♀️🤣
8/19 A kérdező kommentje:
Köszi hetes! Akkor nem kell talán annyira megrémülni ezektől a keményedésektől. Úgy irigyellek titeket, hogy ilyen lazán tudtàtok kezelni 🙂.
Ja, hát kötözködni tudnak egyesek, csak legalább hülyeséget ne írnának.
2023. nov. 18. 20:53
9/19 anonim válasza:
2 es ha kussba maradtál volna...37 hét neked mióta koraszülött ?😅😅🤦🤦
Hogy a kérdésre is válaszoljak ,sokat kell pihenni.
10/19 anonim válasza:
Az lemaradt,hogy attol hogy másnak nem lett baj,vigyázni kell,mert én nem tartottam be a szigoru fekvést és valóban koraszülött lett a fiam,35 hétre született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!