Keményedik a hasam? Mennyire jelenthet rosszat?
Ez a második terhességem. Még csak éppenhogy pozitív a tesztem (péntek volt a nem várt napja).
Tegnap napközben kezdődött a keményedés, először még csak enyhe volt, estére viszont már alig tudtam feküdni, ülni, állni, folyamatos és elég erőteljes volt a fájdalom.
Beszéltem a védőnővel: azt javasolta szedjek magnéziumot, és pihenjek sokat. Igyekeztem is. Most már érzem, hogy kicsit jobb, de felhívta a figyelmem, hogy ez lehet vetélés is. Szerinte orvoshoz nincs értelme fordulni, mert még úgy sem láthat semmit. :/
Igazából csak aggódom. Közel két éve várjuk a babát. Voltunk vizsgálatokon, egyenlőre semmi problémát sem találtak, nem tudják megmondani miért nem sikerül. :(
Keményedik vagy görcsöl? Ilyen behúzó érzést érzel? Nekem is csak a második terhességemkor volt ilyen, pont a tesztelés utáni héten, de szerencsére semmi gond nem volt. Sokan mondják, hogy nekik is "megjön" érzéssel kezdődik a terhesség.
Remélem ugyanígy vagy te is. Amíg nem vérzel, addig nincs gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!