Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes vagyok. Veszélyeztete...

18 hetes vagyok. Veszélyeztetett terhesség és az orvosom azt mondta hanyagoljuk a szexet mert keményedik a hasam. Persze Ők az elsők de az a baj hogy nagyon kívánom a szexet és nagyon feszült vagyok hogy nem lehet.Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

#szex #haskeményedés #Veszyeztetett terhesség
2024. márc. 24. 23:53
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
63%
10# Igen,volt egy méhlepény a méhszájon,ami levált a szex alatt ömlő vérrel és már nem tudtak mit csinálni. Nem tiltott el téged,bár ha vérzek időnként,nem fogok nyilván semmit csinálni. De nem releváns,mert a kérdezőt eltiltották! 8# voltam.
2024. márc. 25. 10:46
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

"Mi a véleményetek?"

Az, hogy ez szívás. Kitartást, figyelemelterelést.

2024. márc. 25. 11:01
 13/35 anonim ***** válasza:
0%

11

Mehlepény a méhszájon

Gindolom ezért már szóltak nekik mert egy jó orvos ezt látja ésjelzi az uhok alatt.

Nálam nem volt ilyen gond.

Pusztán csak vékony érfal és vérbőseg ami persze normalis

Ha 2 orvos nem mondja hogy stop akkor nem is fogok leállni.

A kerdezőt eltiltották bár a keményedés igen csak alkati dolog.én mind a két babával keményedtem és azon kivűl hogy harántban feküdtek más oka nem volt.

Ha eltiltanak annak oka van és ezt a kérdezőnek is tudnija kell.

Imádom hogy ti itt mindenkit meglincseltek bármit is csinál....

2024. márc. 25. 11:51
 14/35 anonim ***** válasza:
5%

Jó hát akiknek nem gond, hogy 8 hónapig nem szexelnek, azoknak a szexuális étvágya és kultúrája egyenlő a nullával tegyük hozzá. De vannak emberek akik napi szinten többször is szexelnek, mert élvezik. Na nekik baromi nehéz ez. A kéthetente 1x szexelo misszionariusoknak nem.

Ha orgazmustol nem vagy tiltva, akkor a megoldás kézenfekvő pároddal. Haifen, akkor azt tudom ajánlani kenyeztesd a párodat ahányszor csak kivanjatok..segít valamennyire és a kapcsolatnak is jót tesz :D

2024. márc. 25. 12:35
 15/35 anonim ***** válasza:
52%
14# Inkább úgy mondanám,hogy vannak állatok és vannak nem állatok. :D Nekünk nagy a szexuális étvágy,de fel se merült,hogy ne bírjuk ki a gyerek miatt,akire így is 2,5 évet vártunk... Nem örök életre van eltiltva! Ha a keményedés a gond,akkor meg nyilván az orgazmustól is el van tiltva. Meg ha vergődtem volna ezen,min változtat ez mégis? Semmit a helyzeten,ugyanúgy el vagy tiltva tőle. Egyébként egy normális felnőtt azért tisztában van vele,hogy bizony a terhesség fordulhat ilyen helyzetbe,meg olyanba is,mint barátnőm,hogy a 20. héttől kórházban fekszik vele a végéig... nem a szex a legnagyobb problémája,elhiheted.
2024. márc. 25. 12:42
 16/35 anonim ***** válasza:
77%
Az, hogy a koraszülött gyereked mellett még annyi erőd sem lesz, hogy hiányold a szexet. A gyerek áldozatokkal jár, tartsd be az utasítást!
2024. márc. 25. 15:34
 17/35 anonim ***** válasza:
81%

14es ne viccelj! Tudod hány olyan lesz még a gyerek mellett, hogy nem lehet szexelni? Startból úgy 6 hétig pl a szülés után.

Emberek vagytok, már szülők, nem állatok. Ha a gyereked élete a tét ugyan bírd már ki! Ez nem is tudom, hogy lehet kérdés.

2024. márc. 25. 15:37
 18/35 anonim ***** válasza:
77%

"Jó hát akiknek nem gond, hogy 8 hónapig nem szexelnek, azoknak a szexuális étvágya és kultúrája egyenlő a nullával tegyük hozzá"

Hàt, aki rendszeres vérzés mellett képes szexelni, mert olyam ösztönállat, hogy a szex fomtosabb, mint a gyereke..

2024. márc. 25. 16:00
 19/35 anonim ***** válasza:
64%

18

Ki szexel redszeres vérzés kőzben?

2024. márc. 25. 16:25
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
16# Na ez totál így van. Barátnőm hónapokig kórházba volt a koraszülött picivel. Hónapokról beszélünk. Nem ez járt a fejében.
2024. márc. 25. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!