18 hetes vagyok. Veszélyeztetett terhesség és az orvosom azt mondta hanyagoljuk a szexet mert keményedik a hasam. Persze Ők az elsők de az a baj hogy nagyon kívánom a szexet és nagyon feszült vagyok hogy nem lehet.Mi a véleményetek?
"Mi a véleményetek?"
Az, hogy ez szívás. Kitartást, figyelemelterelést.
11
Mehlepény a méhszájon
Gindolom ezért már szóltak nekik mert egy jó orvos ezt látja ésjelzi az uhok alatt.
Nálam nem volt ilyen gond.
Pusztán csak vékony érfal és vérbőseg ami persze normalis
Ha 2 orvos nem mondja hogy stop akkor nem is fogok leállni.
A kerdezőt eltiltották bár a keményedés igen csak alkati dolog.én mind a két babával keményedtem és azon kivűl hogy harántban feküdtek más oka nem volt.
Ha eltiltanak annak oka van és ezt a kérdezőnek is tudnija kell.
Imádom hogy ti itt mindenkit meglincseltek bármit is csinál....
Jó hát akiknek nem gond, hogy 8 hónapig nem szexelnek, azoknak a szexuális étvágya és kultúrája egyenlő a nullával tegyük hozzá. De vannak emberek akik napi szinten többször is szexelnek, mert élvezik. Na nekik baromi nehéz ez. A kéthetente 1x szexelo misszionariusoknak nem.
Ha orgazmustol nem vagy tiltva, akkor a megoldás kézenfekvő pároddal. Haifen, akkor azt tudom ajánlani kenyeztesd a párodat ahányszor csak kivanjatok..segít valamennyire és a kapcsolatnak is jót tesz :D
14es ne viccelj! Tudod hány olyan lesz még a gyerek mellett, hogy nem lehet szexelni? Startból úgy 6 hétig pl a szülés után.
Emberek vagytok, már szülők, nem állatok. Ha a gyereked élete a tét ugyan bírd már ki! Ez nem is tudom, hogy lehet kérdés.
"Jó hát akiknek nem gond, hogy 8 hónapig nem szexelnek, azoknak a szexuális étvágya és kultúrája egyenlő a nullával tegyük hozzá"
Hàt, aki rendszeres vérzés mellett képes szexelni, mert olyam ösztönállat, hogy a szex fomtosabb, mint a gyereke..
18
Ki szexel redszeres vérzés kőzben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!