Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rózsaszín folyás? Orvos?

Rózsaszín folyás? Orvos?

Figyelt kérdés
Ötödik hétben vagyok. Orvosnál még nem voltam, jövő hétre van időpontom. Ma négy óra körül a wc papíron láttam törléskor nagyon picit rózsaszín folyást, azóta egyelőre semmi. Ilyenkor azonnal menni kell orvoshoz, vagy ha nincs változás, holnap reggel menjek? Fájdalmam nincs. Első terhességem (ha egyáltalán lesz belőle valami).
2024. márc. 20. 18:30
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
78%
Ha jól tudom a hematómára is progit adnak (illetve a verzesre) és pihenést írnak elő.
2024. márc. 20. 21:05
 32/40 anonim ***** válasza:
79%
#29 vagyok. Nekem nem írtak fel progit, a dokim azt mondta az csak akkor ér valamit, ha kevés a sárgatesthormon, a pihenés viszont valóban nagyon fontos volt.
2024. márc. 20. 21:13
 33/40 anonim ***** válasza:
83%

A rozsaszin folyas ugyan ugy veres folyas , csak kis mennyisegu vert tartalmaz es tobb huvelyvaladekot.

A barnas folyas az is veres folyas, csak az mar alvadt vert tartalmaz.

Nem kell hozza sok esz. Aki azt irta hogy az nem ver az nem normalis….😵‍💫😵‍💫

Kerdezo: nekem is volt rozsaszines folyasom, meg neha verezgettem is . En is kaptam progeszteront aztan a vegen kiderult,hogy mehszaj polip okozta a verezgeteseket meg a Rozsaszines folyast is, meg a barnas folyast is. 🙂

2024. márc. 20. 21:38
 34/40 anonim ***** válasza:
50%
31# Nekem adtak illetve barátnőnek is hematómánál. Protokoll úgy tudom.
2024. márc. 20. 22:01
 35/40 anonim ***** válasza:
37%

A progeszteron magyar Placebo, hogy a nők ne hisztizenek, hogy nem adott a doki semmit , 99 %-ban nem progeszteron hiánytol van a verzes.

Öt hetes terhesség még annyira az elején van hogy sajnos sok mindent nem lehet csinálni, ha Egészséges megmarad, ha nem , akkor pedig beteg volt.

2024. márc. 20. 22:18
 36/40 anonim ***** válasza:
70%
35# Unalmas már ez a magyar nők téma. Vagy is aki külföldön él és így látja,annak javasolnám a külföldi oldalt hiszen úgy is már ott él,ide sok köze nincs ennél fogva. Ha pedig itt élsz,de felírja neked az orvos holott nem kihisztized, akkor nem veszed be? Érdekes. Egyébként mivel nem néznek hormonszintet, így nem fogod tudni,hogy valóban szükséges-e vagy sem. De ismerek olyat,akinek néztek és valóban kellett. Lutri. Ha beleesel abba az 1%-ba,hogy még is kellett volna,az milyen érzés? Hogy csak ennyin múlt. Mondom ezt úgy,hogy az elsőnél nem kellett,most 11 hetesen hematómám lett ömlő vérrel és a méhlepény is feljött a szélén...nos,én szedtem amíg kellett. :) Egyébként rövidült méhnyakra is felírják már mindenkinek.
2024. márc. 20. 22:23
 37/40 anonim ***** válasza:
70%
Nekem volt szintén 5.héten, nem kaptam rá semmit, aztán pár nap múlva délután nagyon-nagyon halvány barna folyás, onnantól feküdtem, másnap reggel doki, már nem volt szívhang, minden egyéb más tünet nélkül... Én mindenképp megnézetném orvossal
2024. márc. 20. 22:31
 38/40 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező! Remélem, volt annyi eszed, hogy bementél. Igen, vagy megmarad, vagy nem. Csak az érzés nem mindegy utána. Hogy mindent megtettél-e.

Ez a vakcinainfo mániás csaj, aki orvosnak képzeli magát, mindenhová leírja a progiellenes szövegeit. Nos, szerintem, de nem kell egyetértened, a "hallgattam a gyikes Micire, aki orvosnak képzeli magát" nem a mindent megtettem kategória. Az elmentem az orvoshoz és hallgattam rá, viszont igen.

2024. márc. 21. 00:49
 39/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bementem, nem vagyok felelőtlen, csak teljesen tapasztalatlan ezen a téren. Várakozás, pihenés van, elvileg még lehet minden rendben.
2024. márc. 21. 10:52
 40/40 anonim válasza:

Kedves kérdező

Végül mi történt?

2024. aug. 16. 10:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!