Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindennel azonnal orvoshoz...

Mindennel azonnal orvoshoz kell szaladni?

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon mindenki mindig azt írja, azonnal orvoshoz kell fordulni, barmilyen kis tünettel. Ti ezt hogy tudjátok kivitelezni? Én kb hetente kell, hogy hívjam az orvosom, mert sok a probléma és szörnyen érzem magam, mert úgy érzem az agyára megyek, csaak húzom az idejét. És így sem tud azonnal megnézni soha, mindig csak pár nap múlva.

Ti higy csináljátok, hogy mindig azonnal mentek? Vagy mindig más orvoshoz? Az nem probléma ha mindig más lát, mindenki mást mond?

2024. márc. 18. 08:32
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nyilván mérlegelni kell és mérlegelek is. De egy idő után nehéz úgy, hogy háromszor dőlt belőlem a vér, sokszor barnázom, volt egy felfázásos gondom, de a vizeletteszt teljesen negatív, így valószínűleg a vesémmel van gond. Közben hüvelyfertőzésem is volt. Korábban is voltak fertőzéseim, de ilyennel, mint most még nem találkoztam. És persze minden tünet hol van hol nincs, így az orvos se tud rá mit mondani. És így is mérlegeltem sokszor, hogy melyik tünet igenyel orvost, nem kell emiatt az egy kérdés miatt rossz anyának megbélyegezni, ez az oldal arra van, hogy ilyen kérdéseket fel lehessen tenni.
2024. márc. 18. 17:30
 22/25 A kérdező kommentje:
Egyébként egy szóval sem mondtam, hogy nem mérlegelek. Csak azt kérdeztem miért mondja itt mindenki minden terhességgel kapcsolatos problémára, hogy orvos azonnal.
2024. márc. 18. 17:32
 23/25 anonim ***** válasza:
68%
De pont ez az kerdezo, hogy senki nem mondja, hogy azonnal orvoshoz kel rohanni. Mutass mar egyet is abbol a “ minden” bol. Ami nem verzes, olyat.
2024. márc. 18. 18:38
 24/25 Kylie22 ***** válasza:
70%

Mindenki döntse el maga mivel megy orvoshoz...

Kérdező 11 hetes vagy vérzéssel/barnázással egyéb problémákkal,ha te úgy érzed hetente fel kell hívnod az orvosod akkor hívd.Nem tudom magán orvos e,ha igen és úgy érzed teher neki cseréld le.A védőnődet is kérdezhetek,ha problémád van.Azt meg ne mondja senki, hogy nem jó anya leszel, mert nem tudod eldönteni.Már most nagyon jó anya vagy,mert aggódsz a gyermekedért ami teljesen jogos! Én a helyedben már idegroncs lennék annyira megviselne.Azok akik nem rohannak mindennel az orvoshoz,rendben tegyék a saját gyerekük ,viszont ez baba a tiéd,ha úgy érzed nyugodtan menj és telefonálj!

Nem járok magánba,2 hetente hív vissza az orvosom magához nem vagyok veszélyeztetett sem mindig megkérdez van e bármi panaszom, megbeszélnivalónk.Védőnő is két hetente ellenőriz,de hetente rám ír, hogy minden rendben e.Nem első baba, második és mikor megköszönöm az érdeklődést mindig azt mondják nincs mit megköszönni...

2024. márc. 20. 17:07
 25/25 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon köszönöm a kedvességed, igazán jól esett!
2024. márc. 20. 17:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!