Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magán Orvosod van sem? Vélemé...

Magán Orvosod van sem? Véleményed szerint érdemes így magánhoz menni ,hogy nem lehet fogadni dokit a szüléshez?

Figyelt kérdés
2024. márc. 17. 19:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
51%
Az első várandósságom alatt is állami kórházba jártam, viszont akkor még lehetett orvost fogadni. Most a 2.várandósságomnál már nem lehet orvost fogadni, illetve teljesen idegen minden mert el is költöztünk de pozitívat csalódtam. Arra számítottam, hogy majd egy mufurc kiégett idős orvos lesz aki várni fog a terhesgondozáson de nem. Pont ellenkezőleg, bármi problémám volt felhívtam a rendelőt és tudtam vele beszélni. A szülés miatt nem aggódok. Az elsőnél is valahogy a fájdalomra figyeltem illetve arra, hogy mit javasolnak. Mit hogyan csináljak.
2024. márc. 18. 12:36
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

16-os!

Hétfőn fektetett be a doki a kórházba, kedd éjfélkor fájasokra ébredtem és pont a reggeli órákban jöttek a tolófájásaim pont amikor bent volt eleve az orvosom.

A magánrendelesen úgy beszéltük meg hogy ha esetleg nincs ott akkor hívják őt telefonon a kórházból.

De szerencsém volt.

2024. márc. 18. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!