Aki használta a terhességi csíkok elleni krémet annak mi a véleménye róla? Ér valamit? Érdemes megvenni?
Én/Mi használtuk az elejétől fogva, és nem tudom, hogy genetika ez vagy sem, fe semmit sem változtam, nagyon szép sima a bőröm!Sehol egy folt, sehol egy csík, csak a nagy pocakom, ami remélhetőleg szülés után visszahúzódik majd!!!:)
Már nincs sok vissza szülésig, bő 1hetem van még vissza, első babám lesz!Mi hittünk benne az elejétől fogva, a férjem rendszeresen(szinte minden nap) lefekvéskor, fürdés után kenegetett, és szép maradt, szóval nekem bevált!A MÜLLERben vettünk HIPP olajat(erre a célra van gyártva,sőt még talán a babáknak is ajánlják, meg egy MÜLLER saját márkás krémet, szintén erre a célra írják, hogy a stírák ellen jó, és 1300.-körül volt az ára a tubusnak)
Próbáld ki!!!Nekem megérte!
39hkm
Szia!
Igen, szerintem mindenképp érdemes valamilyen stria elleni krémet használnod.
Én 6 hetes terhességem óta kenem minden nap (!) este lefekvéskor és még nem látszik semmi, nincsenek csíkjaim (20 hkm). Majd ha melegebb lesz, akkor naponta 2x fogom kenni.
A DM-ben vettem a krémet, kevesebb volt mint egy ezres. Sok helyen viszont 6-7 ezer forintot is elkérnek érte.
Itt egy cikk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!