Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki használta a terhességi...

Aki használta a terhességi csíkok elleni krémet annak mi a véleménye róla? Ér valamit? Érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 21. 22:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Én az elejétől kentem reggel-este, de a hasam tele van csíkokkal. Nekem azt mondta a védőnő, hogy ez genetika. A nővéremnek egy csíkja sem volt...
2013. febr. 21. 22:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez genetika, kinek mennyire jó a kötőszövete...
2013. febr. 22. 04:38
 3/10 anonim ***** válasza:

Én/Mi használtuk az elejétől fogva, és nem tudom, hogy genetika ez vagy sem, fe semmit sem változtam, nagyon szép sima a bőröm!Sehol egy folt, sehol egy csík, csak a nagy pocakom, ami remélhetőleg szülés után visszahúzódik majd!!!:)

Már nincs sok vissza szülésig, bő 1hetem van még vissza, első babám lesz!Mi hittünk benne az elejétől fogva, a férjem rendszeresen(szinte minden nap) lefekvéskor, fürdés után kenegetett, és szép maradt, szóval nekem bevált!A MÜLLERben vettünk HIPP olajat(erre a célra van gyártva,sőt még talán a babáknak is ajánlják, meg egy MÜLLER saját márkás krémet, szintén erre a célra írják, hogy a stírák ellen jó, és 1300.-körül volt az ára a tubusnak)

Próbáld ki!!!Nekem megérte!

39hkm

2013. febr. 22. 05:07
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Nekem a 2.-ik babám lesz!Az elsőnél nem volt semmi gondd,mert nem lettem csíkos de most a 2.-ik-nál félek egy kicsit!!!!!Kedves utolsó!Neked pedig kitartás most már erre a kis időre és nagyon könnyű szülést!!! :)
2013. febr. 22. 07:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia!igaza van az első hozzászólónak, ez nagyrészt genetika.Nálunk szinte senkinek sem volt,most terhes vagyok nekem sincs.Azért a biztonság kedvéért használok rá krémet,amit ajánlani tudok:DM-es Babylove olaj,és Milupa terhességi csíkok elleni krém.Kb 1000ft körül van mindkettő.A Milupát gyógyszertárban tudod megvenni.Boldog babavárást!30 hkm
2013. febr. 22. 07:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Használtam és olyan vagyok mint egy tigris.Hason,mellen egyaránt.
2013. febr. 22. 08:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon sokat használt, minden terhességemnél folymatosan kentem, és nem is lettem csíkos (AVON-osat használtam). Genetikailag pedig nagyon hajlamos vagyok rá, mert lánykoromban pár kiló hízástól/fogyástól lett egy csomó csíkom, terhesség alatt meg 17 kg hízástól sem lett. Nálam egyértelműen a kenés segített!
2013. febr. 22. 09:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, szerintem mindenképp érdemes valamilyen stria elleni krémet használnod.

Én 6 hetes terhességem óta kenem minden nap (!) este lefekvéskor és még nem látszik semmi, nincsenek csíkjaim (20 hkm). Majd ha melegebb lesz, akkor naponta 2x fogom kenni.

A DM-ben vettem a krémet, kevesebb volt mint egy ezres. Sok helyen viszont 6-7 ezer forintot is elkérnek érte.

Itt egy cikk:

[link]

2013. febr. 22. 10:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én akkor kezdtem el használni a Milupa krémet (gyógyszertárban lehet kapni, 1200 Ft körül van) mikor elkezdett nőni a pocakom, nem minden nap használom, kb 2-3 hónapig volt elég. Egy csíkom sincs. Én hiszek benne, szerintem ennyit megér! Sőt ahogy tágul a bőr, viszket a has, én olyankor is beszoktam kenni, és az is elmúlik tőle.
2013. febr. 22. 12:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Tigris csíkos kommentelő vagyok azt elfelejtettem írni,hogy 36.héttől jöttek a csíkok és repedések.Addig azt hittem hatásos a napi kétszeri kenés.
2013. febr. 24. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!