Van aki szedett Metformint a 3. trimesztere alatt? Valóban érdemes az értékeimre szedni ezt? Nem egyezik a véleményem a dokiéval.
Hát, picit talán tényleg magas az éhgyomrid, de semmi vészes. Ha étkezések után nincsenek nagy ugrások felfelé, akkor sztem oké. De ezt orvos tudja megmondani..
A Metformin tényleg fura, itt Mo-n általában leveszik az embert róla.. De a védőnőm azt mondta, hogy nem minden esetben szokták levenni, és egészséges babájuk lesz azoknak is, akik szedik végig.
Magától a gyógyszertől én nem félnék, én kb. 14. hétig szedtem a Merckformint, leállították, és azóta kínlódom a cukrommal, úgyhogy én tök szívesen szedném. A 14. hétig semmi rosszat nem tett. De nem tudhatom...
Ennyit tudok mondani... konzultálj másik orvossal is esetleg.
IR-es vagyok, 3 makkegészséges gyerekem van, mindig végig szedtem a Mercformint, csak a szülés előtti hetekben építettem le, mert szoptatni nem lehet vele.
Szerintem ezt endokrinológussal kéne megbeszélned, hogy NEKED szükséged van-e rá az értékeid alapján. Inzulint is kéne nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!