Szerintetek érdemes megvárnom a 18. hetes ultrahangot arra hogy megtudjam a nemét, vagy hamarabb is elmehetek?
Figyelt kérdés
Jelenleg 14 hetes vagyok a kötelező ultrahang olyan messze van még.2019. febr. 12. 16:36
1/20 anonim válasza:
A 18. héten már egészen biztosan meg tudja mondani, hogy fiú vagy lány. Előbb is mehetsz, de lehet, hogy akkor még nem látja vagy nem mutatja magát.
2/20 anonim válasza:
A nogyogyaszom a 17. het elott nem tippel, de vannak, akik igen. (Egyebkent egyetlen ultrahangot sem kotelezo igenybe venni, nekik viszont kotelezo felajanlani).
3/20 anonim válasza:
Amugy Nemetorszagban most hoztak meg a rendeletet a babamozi betiltasarol, igy csak orvosi okokbol szukseges ultrahangot lehet majd vegeztetni, mert ugy talaltak, hogy a magzat szamara karos.
4/20 anonim válasza:
#3-as, linkelnél erről valamit?
5/20 anonim válasza:
Na az én gyerekem 2 hetente uh-zva van, sőt a fiam 2 naponta volt a 20héttől 33 ig semmi baja.
6/20 anonim válasza:
A fiamat 12+6 hetesen megmondták a kombinált teszten biztosra, lányomat 16 hetesen szintén biztosra. Szóval elmehetsz, ha nagyon nem bírod kivárni, ugyanannyi esélye van, hogy nem mutatja meg, mint a 18 hetesen. Ha mutatja, akkor már meg fogják tudni mondani.
7/20 anonim válasza:
4 ds ultrahangon 14 hetesen tutora mondták, hogy fiú.
8/20 anonim válasza:
Nekem a 12.heten jott meg a prena teszt eredmenye, kislany lett. 13.heti uh-n fiunak nezte az orvos.
Egyebkent nekem 2 honapja hetente kell uh-zni babat egyeb okok miatt, direkt rakerdeztem a nogyogyasztol es a genetikai uh-stol is, azt mondtak az eg vilagon semmi baja nem lesz tole.
9/20 anonim válasza:
Utolsó, végül milyen nemű a baba? Prenán nekem is lány jött ki.
10/20 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!