Szerintetek érdemes megvárnom a 18. hetes ultrahangot arra hogy megtudjam a nemét, vagy hamarabb is elmehetek?
Köszönöm ezt a rengeteg választ! ☺️
12 hetesen azt mondták hogy fiú gyanús, de erre nem tudok mit adni mert tesómnak is ezt mondta ugyanaz a doki aztán a 18 hetesen kiderült hogy kislány.
Első terhességemnél 20.héten voltunk 4d-n,ott tudtuk meg,hogy fiú.
Most a másodikkal nem tervezünk 4d-re menni,de holnap esedèkes a 18.heti uh és ha csak a bébi nem lesz nagyon szégyenlős,már meg tudja mondani a doki,h milyen nemű.Természetesen ha nagyon nem birod kivárni a 18.hetet,akkor elmehetsz előbb is.Engem is furdal már a kiváncsiság,de mostmár csak egyet kell aludnom addig.😃
Abban viszont igaza van egy korábbi válaszolónak,hogy logikusabb megvárni a 18.hetet és max akkor elmenni 4d-re vagy külön fizetös uh-ra,ha netán ott nem derülne ki a baba neme.Igazából a fizetős uh-n is megeshet,hogy a bébi takargatja magát,akkor meg kidobod rá a pénzt...
Ezért is vagyok olyan tanácstalan mert sajnos nem 2 ft egy 4d-s ultrahang.
Majd megöl a kíváncsiság, de csak azért mert szeretném tudni, hogy ki bújkál bennem. 😄
Nekem még sokat kell aludnok addig, 4 hét... Olyan messze van, de erőt veszek magamon és valahogy kibírom.
Előző válaszoló vagyok.Utoljára én is a 12.héten láttam a picurkámat,akkor meg még csak nem is tippelt a doki.Azt mondta,túl korai még.Tehát azóta eltellt 6 hét,ami nem kevés és hidd el engem is furdal már nagyon a kiváncsiság!Nem is csak a baba neme miatt,hanem azért aggódtam is ezalatt a 6 hét alatt,h vajon minden rendben van-e a babóval.Egy hete már határozottan érzem a mocorgását,így legalább abban bízhatok,hogy ő jól van!
Ilyen dolog ez a terhesség,aggodalommal és izgalommal teli,de pont ettől szép!Ki kell élvezni minden percét,mert gyorsan elröppen ez a pár hónap és ugye a legtöbbünk max 2-3 alkalommal élheti át ezt a csodát életében!Hidd el,eljön a 18.hét is gyorsan,addig pedig minden nap izgalommal és várakozással telve múlik!😉
Hát igen, szerintem sűrűnben is megnézhetnék, mert bármikor történhet bármi. Ha jól tudom a 18.hét után majd csak 32 hetesen lesz a következő ultrahang.
Nekem is az a lényeg hogy vele minden rendben legyen, csak kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!