4D-s ultrahangot mikor érdemes megcsináltatni? Hanyadik héten?
Elsővel 22 hetesen voltam, nagyon szépen látszódott mindene, szép képeket készítettek az arcáról.
Most 13 hetes vagyok, alig várom hogy megint mehessek:) nagyon nagy élmény!
Mi a 25. héten voltunk, nagyon jók már az olyankor készült képek. Igazi baba. :)
Szerintem a 24-27.hét között érdemes menni.
Mi voltunk mindkét gyerkőcnél a 15. héten és már látszódott szépen mindene, a nemük is. Mindkettő szopta az ujját, játszott, forgolódott. Az elsőnél voltunk még a 24. héten is, most is tervezünk majd menni a másodikkal, de még jelenleg csak 16 hetes vagyok. :)
Hatalmas élmény, ha lehetne minden nap meglesném :)
A nemét már most, 16 hetesen is meg tudják mondani, ha Ő is úgy akarja :)
Mi 20. héten voltunk genetikai Uh-on, ahol 4 D-re is átkapcsoltak, és minden jól látszódott.
Viszont ha gyönyörű babapofit akar látni az ember, azt úgy emlékszem a 26-30 hét között szokták ajánlani, mert akkor már elég nagy, a zsírpárnák is növögetnek, viszont a 30. hét után már nagyok, így nem férnek úgy rá a képernyőre.
Mi a 29. héten voltunk, és tökéletes volt az időzítés...mintha csak kint láttam volna. Olyan volt már akkor is, mint mikor megszületett, ugyanaz a mosoly... :)
Én nem mennék korábban... :)
16 hetesen már a 2D-Uh-val is megmondták nekünk egyébként a nemét, nem feltétlenül kell hozzá 4D, ha ért hozzá aki csinálja és a baba is úgy akarja!
Én ma vagyok 17+4, a múlt héten 2 D-n sajnos semmit nem láttunk, mert szégyenlős volt a kicsi. Aznap voltam 16+5.
20 hetesen megyek a klinikai kötelező genetikai vizsgálatra, ami gondolom csak 2 D-s lesz.
A 23-24 hét között elmegyek egy genetikai 4D-s uh-ra, ahol ugyan nem a neme a lényeg, hanem a vizsgálatok, de a doki nagyon aranyos (persze ennyi pénzért...) és meg szokta mutatni, ha a baba is engedi :)
Utána a 27-28 hét között még egy babamozit is be fogunk iktatni :) Ha a baba látványa az érdekes, akkor jobb várni a 27-28 hétig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!