Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magán Orvosod van sem? Vélemé...

Magán Orvosod van sem? Véleményed szerint érdemes így magánhoz menni ,hogy nem lehet fogadni dokit a szüléshez?

Figyelt kérdés
2024. márc. 17. 19:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
71%
Én végig csináltam egy terhességet állami orvosoknál,soha többet
2024. márc. 17. 20:04
 2/22 anonim ***** válasza:
67%
Én az elsőnél is magánba jártam végig (már azelőtt is hozzá jártam). Akkor se lehetett már fogadni,a végén komplikáció lett,de pont ő volt ügyeletbe,ő vette észre,ő csinálta a sürgős császárt is. Ismer már minden téren. Bármikor lehet smsbe,emailbe,telefonon keresni. Kb fejből tolja az egész kórtörténetem. Most a másodiknál is hozzá járok attól függetlenül,hogy nem lesz bent a szülésnél. Sajnos az államiba sok problémát nem néznek,nem vesznek észre.
2024. márc. 17. 20:05
 3/22 anonim ***** válasza:
65%
Van orvos, akihez jàrok magánba, pár éve már. Bár még csak most lettem terhes, ha minden igaz (pozitív teszt van egyelőre, nem merem beleélni magam), de fogok hozzá menni terhesgondozásra is, ha eljutunk odáig. Nekem fontos, hogy az sztk-n kívül is lásson orvos. Benne nagyjából megbízom, meg amúgy is szeretem, ha nem csak egy orvos lát, pláne hogy már nem csak magamról lesz szó. A kórházban meg, még ha nem nála is szülök, valószínűleg úgyis fogunk találkozni, mert ez egy kisváros, néhány orvos van csak.
2024. márc. 17. 20:10
 4/22 anonim ***** válasza:
74%
Nekem érdemes volt. Az orvosomnak köszönhetem, hogy terhes lettem a fiammal. Nagyon odafigyelt mindenre, ő olyasmit is észlelt, amit a kórházban nem. (IUGR-t)
2024. márc. 17. 20:13
 5/22 anonim ***** válasza:
44%

3 szules allamiban, nem fogadott orvosnal. 2x a foorvosnal szultem. Amugy veletlen. 3 kulonbozo korhaz. 2 pest 1 videk.

Normalisak voltak odafigyeltek. Igaz nekem mem volt hisztim. Nyugisan szultem mindharomszor. Aranylag gyorsan megvoltak.

2024. márc. 17. 20:19
 6/22 anonim ***** válasza:
63%
5# Hogy érted,hogy nem volt hisztid? Inkább nem volt problémád,kinyílt méhszáj,hellp szindróma,stb.
2024. márc. 17. 20:22
 7/22 anonim ***** válasza:
62%
Én mindig is magánba jártam nőgyógyászhoz, nálam ez elég kényes téma, nem szívesen megyek idegenhez vagy pl államiban mindig máshoz. Mikor sikerült a baba számomra nem is volt kérdés, hogy a saját orvosomhoz menjek
2024. márc. 17. 20:35
 8/22 anonim ***** válasza:
36%

6.

a hisztit ugy ertem h az egyik no aki mellettem szult az hisztis volt. Szo szerint. Mindenert nyafogok sirt uvoltott visitott - meg fajasa se volt de mar maganak kovetelt minden figyelmet. Neki kell eda epi oxi nitrogen oxid algopryrin kugytatoke! Borzalmas volt. Amugy en akkor ambulansan szultem mert kiderul ez a no lenne a szoba tarsam. Inkabb hazamentem a babaval. (2.gyerek)

Am nem voltak problema mentesek a szuleseim de ettol meg nem csinaltam fesztivalt mint az a no. Senkinek se kivanok hasonlot.

De ettol meg megvoltam elegedve a dokikkal es az ellatassal is. A csecsemosok szuper kedvesek. A noverkek szinten. Bar lehet mazlim volz

2024. márc. 17. 20:45
 9/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ez attól is függ hova tartozik az ember. Én államiba szültem és mikor dokihoz mentem terhesgondozáson mindig ugyanannál voltam, csak egyszer nem mikor szabin volt. Az időpont kérésnél mindig kérdezték kihez szeretnék menni. Nagyon kedveltem a dokit, mert alapos volt, felkészült, figyelmes és kedves. Hamar felismerték, hogy gond van és nagyon figyeltek rám. De nem csak rám. Sokan dícsérték őt meg még pár dokit ott. Ami hátrány, hogy várni mindig kellett. A kórházban is elég sokat voltam, de nagyon jó tapasztalataim voltak. Megmentették a babám engem is. Én hálás vagyok és újra oda mennék ha újra terhes lennék, de rengetegen vannak akik meg rosszat tapasztaltak és ezért magánba mennek. Mindenki azt teszi amiről úgy érz, hogy a babának és neki a legjobb.

Ha valaki pedig magánba szül sok helyen lehet választott orvos is az ottani klinikáról. Csak általában arra felárt kérnek.

Ha a terhesgondozás magán a szülés meg állami akkor viszont meg lutri mi lesz a szüléskor. Bár ott meg esetleg befogadó nyilatkozattal lehet más kórházba is menni. Vannak ilyen téren felkapott kórházak.

2024. márc. 17. 21:02
 10/22 anonim ***** válasza:
52%
Szülni sem mentem államiba, így lehetett dokit választani.
2024. márc. 17. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!