Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy szereljem le anyósomat ?

Hogy szereljem le anyósomat ?

Figyelt kérdés

16 hetes terhes vagyok de állandóan a hasamat akarja taperolni. Nincs is nagy pocakon még és rosszul vagyok ettől a fogdosási mániától, a saját férjem is megkérdezi hogy jöhet e éppen "babázni" (simogatja a pocakom és beszél a babához)

Kértem az anyósomat hogy hagyja ezt abba mert nem esik jól, de csak legyint és 5 perc múlva megint furakodik. Mit tegyek? Mondtam a férjemnek is, ő mellettem áll de hiába beszél az anyjának.

E mellett rakerdezett a baba nevére is, elmondtuk neki, két neve lesz a babáknak és erre a válasza: az *első név* jó is lesz, és kb a második keresztnevét úgy vette mintha nem is létezne mert neki nem tetszik.

Én nem akarom ilyen légkörben tölteni a várandósságom további részét.

Köszi előre is a tippeket.

2024. márc. 15. 16:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

10!

Abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy ha robbansz is, még mindig előveheted a terhesség-hormonok kártyát, azt ugye MUSZÁJ tolerálni a mama 😀

2024. márc. 15. 17:19
 12/21 anonim ***** válasza:
94%
10# nem biztos, hogy ez hirtelen harag, gondolom elsőre nem robbansz fel, hogy anyuka húzzon a vérbe, de az valóban ide vezet, ha elmondod érthetően, mit szeretnél, mit nem, és egyszerűen nem tartják tiszteletben. Nekem milliószor mondta az exem, hogy hirtelen haragú vagyok és könnyen robbanok, csak azt nem vette észre, hogy általában előtte hatszor nyugodtan megmondtam azt, amit hetedjére már durván.
2024. márc. 15. 17:26
 13/21 A kérdező kommentje:

11: már így is kapom az áldást hogy nekem állandóan vizsgálatra kell mennem, velem állandóan foglalkoznia kell az orvosnak/védőnőnek/valakinek. 30 éve volt terhes, nem fogja fel hogy a terhesség ilyen, mindig van valami amit el kell intézni, meg kell nézni.. mindig csak hajtja hogy az idejében ez se volt az se volt. A terhesség megállapításra azt mondta minek mentem nőgyógyászhoz, minden diploma ugyanaz,ha egyáltalán terhes vagyok akkor minden orvos tudja, és különben is nem kell 12. hétig sehova se menni.

12: Igazad lehet, mert sajnos nem ez az első alkalom, nem is az első téma amiben lesz*rja hogy mit akarok, hiába rólam van szó.

2024. márc. 15. 17:44
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt nem értem miért kell vele közölni, hogy mikor, hova mész vizsgálatra. Túl sok információt osztasz meg vele. Anyósom is hasonló, ezért nem kötünk mindent az orrára.
2024. márc. 15. 21:38
 15/21 anonim ***** válasza:
Kezd el te is simogatni a hasát, hidd el hamar abbahagyja. 😅
2024. márc. 16. 01:42
 16/21 A kérdező kommentje:
Azt hittem tényleg kíváncsi, azért kérdezi. Első unokája lesz, gondoltam minden érdekli.
2024. márc. 16. 05:49
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

7! De, kb.hezente találkoztunk amikor terhes voltam, igaz ő szerencsére nem volt ilyen bunkó. Viszont ha az lett volna, akkor vagy leállítom vagy ritkítom a találkozást, nem itt picsogok.

Hihetetlen, hogy valaki nemsokára anya lesz, és ennyire nem tud a határozott lenni, kiállni magáért. A gyerekért sem fog akkor kiállni, ha szükség lesz rá?

2024. márc. 16. 06:24
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

18 hetes vagyok, es nekem is van problemam anyosommal. Mar nem is veszem fel neki a telefont, es orulok, ha a ferjem nelkulem megy el hozza.

Multkor en is robbantam, telefonaltunk, es mondtam a ferjemnek, hogy en most fejeztem be az anyjaval. Egyebkent is van eleg bajunk (nem biztos, hogy egeszseges a pici, par het es kiderul a vizsgalatokbol) es krvara nincs idegzetem anyosom 30 evvel ezelotti sztorizgatasait meg onsajnaltatasait hallgatni. Hallgattam en eleget az elmult 4 evben, amiota a fiaval vagyok. Szoval kiosztottam a telefonba, mert nem vagyok erre kivancsi szazezredjere sem, plane ebben a helyzetben.

En azt tudok neked tanacsolni kerdezo, hogy vagy szuntesd be a talalkozasokat, vagy a ferjed igazitsa el az anyjat. Bar tokmindegy mi lesz, ugyis megsertodik anyosod, akkor legalabb nyugtod lesz tole.

2024. márc. 16. 09:17
 19/21 A kérdező kommentje:

Most én is ezen vagyok, hogy húsvétkor kell mennem, aztán a szülésig egyszer se, ugyanis nincs nyáron náluk születésnap meg ugye ünnep sem. (Húsvét karácsony kötelező náluk, plusz a születés és névnapok) Nekem lesz, de nem vagyok kíváncsi rájuk akkor sem, így nem hívom őket.

Nálunk is ez volt a helyzet, hogy nem biztos hogy egészséges, de ezt se fogta fel. Azt mondta azért kellett nekem a vizsgálat hogy figyeljenek rám.

2024. márc. 16. 20:10
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Kötelező?

Aztán ki dönti el, hogy számodra mi kötelező?

Ugyan kérlek... Ha valaki bunkó és nem óhajtom a társaságát, felőlem az Atyaúristen is mondhatja, hogy kötelező, majd azt én eldöntöm mikor, hova megyek.

2024. márc. 17. 15:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!