Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor sötétedett be bármid is?

Mikor sötétedett be bármid is?

Figyelt kérdés
Állandóan azt olvasom, hogy a hormonok hatására besötétedik a mellbimbó, meg linea negra, vagy mit tudom, én mi. Nekem egyedül a hajam sötétedett be, de az nem ér. Most akkor nincsenek rendben a hormonjaim, vagy mi?

márc. 4. 15:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
9# vagyok. Nekem se volt semmilyen kimondott terhestünetem, na ne félj a 27. héttől érzek mindent.
márc. 4. 18:02
 12/20 A kérdező kommentje:
#11! Juhú! Akkor már csak 11 hetet kell kibírnom🤣
márc. 4. 18:05
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

20.het körül kezdett, 25. hétre már jóval sötétebb volt a bimbo és a csík is egyértelműen látszott a hasamon

De ha ezek nem jonnek elő az sem jelent gondot

márc. 4. 18:17
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem sötétedett és csíkom sem lett
márc. 4. 18:20
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
32. hétben vagyok, a mellem 75B-ről most tart 85C-nél, és még nem állt meg, a bimbóim is kilőttek más az első trimeszterben, nő és sötétedik a bimbóudvar is. Alapból is elég "határozott", sötét, kiálló bimbijeim voltak, na de most... Nem vagyok elragadtatva. :D Máshol egyelőre nem tapasztalok ilyet, a köldököm körül kezdett el besötétedni, erősödni a szőr az utolsó hetekben, de nem vészes, az inkább vicces szerintem. :)
márc. 4. 18:23
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálam első gyereknél volt linea negrám, másodiknál totál semmi... Amúgy elsőnél durván sötétedett be minden, mellbimbó, nuni, és még hónalj is, nyáron nem is nagyon emelgettem a kezem 😂🙈
márc. 4. 18:37
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem sotetedett be semmim, nincs extra fehér bőröm, viszont végighánytam a terhességet, nem függnek össze ezek a dolgok.
márc. 4. 20:43
 18/20 anonim ***** válasza:

Első terhessègem alatt nagyon halvány linea negra lett a hasamon, tényleg alig észrevehető, ez a 20. Hét körül jelent meg. Most a 28. Hétben járok, linea negrának nyoma sincs, viszont a mellbimbóim szinte már feketék, és nőttek is. 12-13. Hét körül pedig a köldököm volt vèraláfutásos (vagy valami hasonló, tökre úgy nézett ki), amire a doki azt mondta teljesen normális.

Látod, 2 terhesség és mennyi különböző tünet, szóval normális ez is, az is, ne aggódj:)

márc. 4. 20:45
 19/20 anonim ***** válasza:

A bimbóm nem lett feltűnően sötétebb, de egy halványabb linea negrám lett, pedig viszonylag világos a bőröm.

Szerintem későn, csak a harmadik trimeszter táján jelent meg, és elég lassan tűnt el, főleg a köldök alatti részen.

márc. 4. 21:35
 20/20 anonim ***** válasza:
3. Trimeszter elején jelent meg a linea negra..és a mellbimbóim is akkor sötétedtek be... Viszont plussz egy dolog amiről nemtudtam, hogy ilyen megtörténhet... Hogy ott lent is nagy változások lettek... Kb 3x akkora volt a micsodám :) és minden színt játszott... Barna, lila... Mikor megláttam borotválkozás közben.. Először sírógörcsöt kaptam.. 🤣🤣 Utána sem töltött el jó érzéssel a látvány... Nagyon sokat nyavajogtam a páromnak miatta... Hála jó égnek szülés után újra normális lett. Örömömben is sírtam 🤣😊😊😊🤣🤣
márc. 5. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!