Mióta terhes vagyok, mintha a hasamon a piheszőr sötétedett volna, más is így van ezzel?
Figyelt kérdés
15hkm2013. máj. 4. 14:30
1/10 anonim válasza:
Igen.Nekem nagyon csúnya volt,és zavart,epiláltam.
2/10 anonim válasza:
Sajnos nekem is vannak, elég zavaró. Nem elég h sötétebb lett, de sztem még hosszabb is. A párom mindig megjegyzi h milyen szőrös a hasam :-)
25 h km
3/10 anonim válasza:
Nálam is ugyanez a helyzet. De nem csak a hasamon, hanem a karomon is. Mint ahogy az egyik válaszoló is írta, nem csak sötétebb, de hosszabb is lett.
26 hkm
4/10 anonim válasza:
Igen ez teljesen természetes, nem nagyon ajánlják a szedését. Szülés után pár héttel el fog tünni. Kozmetikus vagyok ezt tanultuk is hogy nagyon gaakori a pocak szörösödése a terhesség alatt, de ha megkeres ezzel a vendég mondjuk meg hogy nem ajánlott eltávolítani.
5/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Úgysem fogom idén nyáron túl sokat süttetni a hasam:D
2013. máj. 4. 15:10
6/10 anonim válasza:
szia, ugyan ez a helyzet nálam is. Ahol eddig nem látszott, most ott is látszik. De én is úgy olvastam hogy vissza áll rend szülés után :) .Reméljük!!!!!!!!!
Engem is nagyon zavar, de valamit valamiért.
7/10 anonim válasza:
Vissza áll nyugi! Sok vendégem panaszkodott rá aztán szülés után pár héttel már nyoma sem volt!
8/10 anonim válasza:
Szia, nekem nem sötétedett hanem nött ott a szöröcske..
9/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, akkor majd lesz jobb is,a már nem leszek egyben :)
2013. máj. 4. 18:17
10/10 anonim válasza:
Ez a linea nigra. teljesen természetes.6hete szültem kicsit még meg van, de múlik elfelé. ne aggódjatok ez természetes:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!