Mikor és mennyire sötétedett el nektek a mellbimbóudvarotok? Az lehet, hogy már az együttlét után 10-11 nappal vagy csak beképzelem?
Háááát, nem tudom, ez a hiperpigmentáció jóval későbbi tünet, de mindig lehetnek kivételek. Nekem csak a 32. hét körül jelentkezett ez.
38 hetes km
nekem már a terhesség elején sötétebb lett látványosan, mint előtte normálisan volt.
A vége felé lett teljesen sötétbarna.
Mi mégnem is sejtetettük az első lányunk tervezésekor,hogy baba lehet a dologban (pé után 8 nappal),mikor reggel rohanoka páromhoz vissza a fürdőből,hogy nézze már meg a cicim,mert a jobb sokkal nagyobb...ÉS szemmel láthatóan nagyobb volt,estére meg be is barnult a mellbimbóm és az udvar!Be is jelentkeztem a nődokihoz,hogy tuti valami bajvan...
De kiderült,hogy babánk lesz...
A másodiknál pé után 9 nappal már tudtam magamtól is,bár a szopizó lányom is közölte,hogy: Anya babi bent
2 éves kislány és 39 hetes pocakcsajszi anyuja
Hát hogyőszinte legyek már nem emlékszem,mert azóta még nem állt vissza (2009.március...)mertfolyamatosaszopi és a terhesség :)
Szóval nem tudom milyen volt előtte :)
Ne haragudj,de szemmellátható volt,mert megijedtem... a méret különbségtől és a színtől is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!