Többedszer szülő anyukák, nektek a lenti részeitek /vizelet csepegés, hüvely tágulat stb. / mennyire látták kárát a szüléseknek?
Szia!
Én a 4.gyermekemet december szültem s néha nekem is szokott vizeletcsepegés előjönni.Általában az elergia szezon idején tőr rám,de kegyetlenül. Szó szerint be is pisilek,de aztán elmúlik,ha kapok a köhögésre gyógyszert.Ez nálad is csak a köhögés és az erölködés miatt van szerintem.Én egyébként Ventolint szoktam kapni s egész jól bevált.
Jobbulást és minden jót!
Szia! Én a helyedben már nem kérnék császárt, végül is már úgyis megvan a gond, és akkor még a hasad is meg lesz vágva. Inkább szülés után "tetesd rendbe" ezeket a dolgokat.
Én még csak egyszer szültem, de meglehetősen kitágult a hüvelyem és aranyerem is lett, de úgy beszéltük meg az orvosommal, hogy mivel még akarok szülni, nem érdemes beavatkozást végezni. Utána majd megpróbálom rászánni magam, bár nem lesz könnyű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!