Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez vakbél lenne vagy valamit...

Ez vakbél lenne vagy valamit nyom a baba?

Figyelt kérdés
Tudom ezt nem itt kéne megkérdeznem, de csak 2 hét múlvára kaptam időpontot. Már 1 hete tart. Legtöbbször háton alszom, és iszonyatos szúró fájdalomra ébredek meg. A jobb oldalon a méhnél lejjeb fáj, tehát nem a köldök résznél, hanem hogy is mondjam ott jobb oldalon nagyon lent. Nagyon rossz érzés erre kellni. Aztán felülők az ágyba vagy átfordulok az egyik oldalamra és elmúlik. De azt mondta barátnőm vakbél gyanús.
2024. febr. 22. 20:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, haton nem szabad aludni, nyomod a nagy ereket ( azt a reszt el sem olvastam ,bocsi )
2024. febr. 22. 21:27
 12/12 anonim ***** válasza:
82%
próbálj meg baloldalon feküdni, mert jobb oldalt van egy felszálló nagy véna ami az alsó végtagokból szedi össze a vért és ezt elnyomhatja a magzat, ezt nevezik vena cava inferior szindrómának, nem biztos hogy ez az oka, de egy próbát megér, természetesen amellett hogy megemlíted az orvosnak a tüneteidet
2024. febr. 22. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!