Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vakbél lehet vagy micsoda?

Vakbél lehet vagy micsoda?

Figyelt kérdés
Fürdéshez készülődtem mire a köldökömtől jobbra mintha kést forgattak volna bennem.18 hetes vagyok,de előtte többször volt ilyen.Azt mondta akivel beszéltem epe.A nőgyógyász annó azt mondta szerinte vakbél,de akkor nem mentem el.Ez kb októberben volt.Kipróbáltam,h.a lábam igy meg úgy rakom és megnyomom,fájt is kicsit.Lefürödni se tudtam rendesen,nem tudtam előre dölni sem.Aztán felöltöztem,bementem a szobába és lassan elmult.A vége felé már fájt a köldököm fölött is ebbe a sávba.
2013. márc. 26. 21:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát én tuti hogy kórházba mennék. Akkoris mentem volna amikor a doki azt mondta h vakbélgyanus. Nem értelek!
2013. márc. 26. 22:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha vakbélgyanus lennél, akkor azon a mütéten már tul lettél volna októberben, ugyanis a vakbélgyulladás az nem játék. Különben az orvosnak, akkor el kellett volna küldenie, ha arra gyanakodott.

Ha elmész orvoshoz nagyon jól tennéd, mert terhes is vagy, tehát én nem nem tudnék nyugodtan maradni.

2013. márc. 26. 22:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Az epe az fent fáj a gyomrod alatt, illetve a hátadra sugárzik a lapockáid közé.

A vese fáj jobb vagy bal oldlat, illetve jobb vagy bal oldalt lefelé egy sávban.

Lehet vese homok, vagy kő!

Minden képpen vizsgáltasd ki magad, lehet vese tágulást is!

2013. márc. 26. 22:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia szerintem sem vakbél de mindenképp lásson orvos, ez akár lehet köldöksérv is, vagy akármi!! Engem szülés után 6 héttel műtöttek sürgősségi vakbéllel. Már előtte voltak fura szurkálódások a jobb oldalamon, de mivel császáros voltam, gondoltam rendeződnek a dolgok.... Aznap reggel volt egy kis szédülés, gyengeség, étvágytalanság (nekem az utóbbi volt fura, mert mivel szoptattam állandóan ettem). Estére nagyon nagy fájdalmam volt, (nekem nem sugárzott ki a bal oldalamra), jobb lábamra alig bírtam állni annyira nagy volt a fájdalom a hasamba jobb oldalt! Mikor autóba ültünk, hogy ügyelet, s onnan azonnal kórház (mentőt nem hívott az ügyeletes, mondván mi gyorsabban beérünk) ha az autó jobbra kanyarodott majd beto*tam a fájdalomtól! Éjjel műtöttek is.

Jobbulást!

2013. márc. 27. 07:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem tudom lényeges-e de mikor tegnap fájt az alatt a 3-4 perc alatt ha nyomtam nem fájt.Nem tudom milyen orvoshoz forduljak először.Mennem kell a háziorvoshoz táppénzes papírokért,ha neki mondom jó lesz elsőre?Nőgyógyásznál terhességem elött nem pont ilyen tünetekkel voltam.Akkor lejjebb fájt de ugyanígy jobb oldalt,olyan volt mintha valami húzta volna lefelé a szerveimet és mikor leültem mintha le is szakadtak volna.De ez egy jőapig volt így.Természetesen mire 2nap mulva kaptam időpontot nem volt kutya bajom se.Arra gondoltam akkor,h.petefészek vagy ilyesmi.De nem vett komolyan a doki mondván már nem fáj,vakbélgyanús.Félek másik se venne komolyan.Írta egyőtök a vesekövet,homokot.Ezzel tisztára beparáztattál.
2013. márc. 27. 11:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy mondd el a háziorvosnak!
2013. márc. 27. 11:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne parázz, menj háziorvoshoz! :)
2013. márc. 27. 11:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Elmondom majd neki,csak nem néz hülyének.
2013. márc. 27. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!