Milyen nemű lehet?

Figyelt kérdés
Sziasztok, terhes vagyok és még nem tudom a baba nemét de nagyon kíváncsi vagyok azt olvastam ha sósat kívánok fiú és nagyon kívántam a sósat az elején mostmár az édeset is kezdem illetve a hasam formájáról azt olvastam, hogy lány tudom, hogy senki se tudja ezekből biztosra de érdekel hogy akinek esetleg volt - e valami ilyen amit kívánt vagy valami hasonló és tényleg olyan nemű lett - e
2024. febr. 22. 19:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Milyen idős terhes vagy? Egyesek szerint a lány magzatoknak gyorsabban ver a szívük, nekem egyedül ez jött be, mert lányom lesz, és dokinál mindig 160 felett volt az magzat szívfrekvenciája.

Nekem nem jött be az édes sós dolog sem, mert a terhesség elején több kg sós savanyú káposztát megettem, aztán inkább édességet ettem volna.

2024. febr. 23. 07:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Első gyerek lány lett, második fiú, most megint lányt várok. Már az elején tudtam, hogy megint csajszi, mert tele lettem ragyákkal és folyton aludtam, a kisfiamnál ezek nem voltak. 😃
2024. febr. 23. 08:49
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

11-es vagyok.

Ez a bőrprobléma is van akinek bejön van akinek nem.

Nekem lánnyal nem lett ragyás a bőröm, sőt..

2024. febr. 23. 10:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Első lányomnál olyan ronda volt az arcom, hogy a kozmetikus se tudott vele mit csinálni. Másodiknál szép tiszta volt a bőröm.
2024. febr. 23. 10:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!