Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pécsett van olyan orvos aki...

Pécsett van olyan orvos aki csinál abortuszt nem hivatalosan?

Figyelt kérdés
Légyszi ha tudtok írjátok le hol találom, és hogy egy 15 éves lánynak megcsinálná-e.
2010. okt. 24. 21:30
1 2 3 4 5
 41/44 anonim válasza:
kisebbségi vagy?
2010. okt. 31. 07:33
 42/44 anonim ***** válasza:
51%

Egy Brazil szappanoperában nincs annyi fordulat,mint ennek a lánynak az életében. :)

Én 29 leszek,hozzám képest már "mai fiatalnak" számít.Most értem csak meg,mire gondolt a mamám,mikor mindig azt mondogatta,hogy "ezek a mai fiatalok!"

Sajnos már a kérdéséből is kitűnik,hogy bár lehet,hogy testileg felnőtt,de agyilag még egy gyerek szintjén van.Eszembe nem jutna,hogy elkezdjek keresgetni olyan dokit,aki feketén abortuszt csinál!

Az egyik ismerősömék 6 elvesztett baba után szeptemberben elkezdték az örökbefogadást. Biztatják is őket rendesen,hogy 2-3 év,és talán kapnak is babát.Az ilyen kis felelőtlen fruskáknak meg csak úgy potyog az "égi áldás".

2010. okt. 31. 09:11
 43/44 A kérdező kommentje:
a szüzességem nem ide tartozik, és ne az én életemet boncolgassátok. egy kérdést tettem fel, amire normális választ vártam... de látom erre egyikőtök sem képes, csak arra, hogy leszóljatok, köpködjetek meg hasonlók, pedig nem is ismertek. azért kíváncsi lennék hányan állnátok meg a helyeteket, ha a helyzetemben lennétek...
2010. nov. 2. 20:11
 44/44 anonim ***** válasza:
Bocs az utólagos válaszért, de talán gondolkodj már el, hogy te mit mondanál egy 15 éves lánynak, aki a 2. gyerekét várja!!!
2011. ápr. 18. 13:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!