Pécsett van olyan orvos aki csinál abortuszt nem hivatalosan?
Figyelt kérdés
Légyszi ha tudtok írjátok le hol találom, és hogy egy 15 éves lánynak megcsinálná-e.2010. okt. 24. 21:30
11/44 A kérdező kommentje:
de ha kihordom, akkor nagyon rossz lenne odaadni. hisz belőlem egy darab. így is nem én vagok rajta az abortuszon....
2010. okt. 24. 21:50
12/44 anonim válasza:
Szerintem még mindig jobb örökbe adni, mint az abortusz... Szegényke:-(
13/44 anonim válasza:
szegényke???? remélem a babára gondoltál, nem erre a libára??? 2. terhesség 15 évesen???? az elsőből sem tanult!!!!!!!!!!!!!!! tényleg, mi a szarral védekeztetek, naptármódszerrel vagy imával?
14/44 A kérdező kommentje:
nnem jött be, mert gumival. az elsőről meg inkább nem nyilatkoznék,mert nem tud senki semmit róla, és jobb is így. nem egy "legjobb élmény" volt...
2010. okt. 24. 21:56
16/44 anonim válasza:
15 évesen második terhesség? Szép. Add örökbe sztem.
17/44 anonim válasza:
Ha gondolod, írj privit, szívesen beszélgetek veled. Nem fogok ítélkezni, ígérem...
18/44 A kérdező kommentje:
amig sneki nincs a helyzetemben, sztem ne törjetek felettem pálcát.
2010. okt. 24. 21:59
19/44 anonim válasza:
21:41 Mi már elindítottuk,titkos örökbefogadás lesz.
Teljesen tudom a jogi útját,mind nyíltnak,mind a titkosnak.(már várólistán vagyunk.)
Azért köszi hogy felfigyeltél rám!
20/44 anonim válasza:
utolsó, sok sikert hozzá :) remélem, meglesz a procedúra hamar :) és boldog szülők lesztek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!