Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pécsett van olyan orvos aki...

Pécsett van olyan orvos aki csinál abortuszt nem hivatalosan?

Figyelt kérdés
Légyszi ha tudtok írjátok le hol találom, és hogy egy 15 éves lánynak megcsinálná-e.
2010. okt. 24. 21:30
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
41%
Olyan a világon nincs,hogy valaki 15 évesen védekezik,mégis már kétszer esett teherbe.KAMUzol kislány,tudod nem attól vagy felnőtt,hogy ke.félsz,hanem hogy tudod mi a védekezés,és élsz vele.Ennyi.
2010. okt. 24. 22:46
 22/44 anonim ***** válasza:

OFF

Vajon ez a leanyka nem a csaladi kapcsolatok temabol ismert "Hiv pozitiv" leanyka?

Mostanaban olyan gyanakvo vagyok.... S eleg "hihetetlen" ez a tortenet... Legalabbis en igy latom...

15 evesen masodik terhesseg...?

S... ahh, nem jon, hogy elhiggyem :))

2010. okt. 25. 10:10
 23/44 anonim ***** válasza:

Off:

Kedves utolsó, nekem is ez jutott eszembe, hogy a hiv pozitív lányka lesz ez:)

Meg amelyik verte a testvérét:) Meg még pár okos kérdést tett fel ide:D

2010. okt. 25. 13:28
 24/44 anonim ***** válasza:
Szegenykem volt mar vorosiszapban karosult is, meg anyukaja altal eheztetve is... Nem tudja mar szerencsetlen mit kezdjen magaval :))
2010. okt. 25. 13:48
 25/44 A kérdező kommentje:

Nem ő vagyok. A nevemet nem szándékozom kiírni... De nem vagyok hivpozitiv meg isten tudja miről fecsegtek. :S

Leírom, hogyan volt. Oké?

Elsőnek nem védekeztünk, bíztam a pasiban meg minden...

Másodiknál a barátom igenis vigyázott. Amikor nem volt gumi inkább aludt, mert tudjuk, nem kell még egy baba. Anyum is kijelentette, hogy nem kell, és igaza van. És teljesen tanácstalan vagyok. Ezért jutott ez eszembe.

Tényleg nem a hívpozitiv idióta, feltűnési viszketegségben szenvedő vagy fene tudja mi baja van lány vagyok... :)

2010. okt. 25. 20:59
 26/44 A kérdező kommentje:
amúgy ki is ez a csajszi?:) mert nem tudom... és érdekel kivel kevernek :D
2010. okt. 25. 21:01
 27/44 anonim ***** válasza:
Ha anyukád tudja,akkor miért akarod ezt illegálisan elintézni?Menj be a kórházba,aztán gyilkoltasd meg ott.
2010. okt. 26. 09:15
 28/44 anonim ***** válasza:
51%

Hiába bízol meg valakiben és attól még vigyázhat is, de az előváladékban is van sperma, nincs olyan férfi, aki ezt vissza tudná tartani. És igenis teherbe lehet esni, ha nem védekezel. A védekezés módszereiről pedig biztos hallottál már, óvszer, fogamzásgátló, stb. Jobb megoldás, mint megölni egy babát. Teljesen mindegy, hogy 15 éves vagy, de ha nemi életet élsz, akkor nyiss ki egy könyvet és tájékozodj, vagy itt az internet, mindent megtalálsz a témáról.

És nem, nem lesz olyan orvos, aki nem hivatalosan fog neked abortuszt csinálni, azt felejtsd el. El kell mondani szépen a szüleidnek és elmenni együtt egy orvoshoz, mert bizony az abortuszhoz kell a szülői engedély ilyen korban.

Ez annyira szomorú egyébként, hogy vannak ilyen emberek és szülők, akik időben nem magyarázzák el a gyerekeiknek, hogy lehet teherbeesni és mit kell tenni ellene.

2010. okt. 26. 09:35
 29/44 anonim ***** válasza:
Szia! Csak nem az a kérdező vagy aki egyszer kérdezte h hogyan tudna elvetélni. Mert neki anno elmeséltem az ab történetét. Ha te Ő vagy,akkor kérlek irj az e-mailemre hogy mi van veletek! (Évi)
2010. okt. 26. 19:05
 30/44 A kérdező kommentje:

Nem, nem akartam elvetélni. Nem Ő vagyok. Ebben a témakörben egy anyaotthonos kérdést tettem csak fel még régebben... De akkor még nem volt újabb pocaklakó.

Most tényleg vigyáztunk. Oda lett figyelve. Tudjuk, hogy az előváladék is tartalmaz spermiumokat. Szóval nem az van, hogy nagyon tudatlan vagyok... Becsúszott, ennyi. És most nem tudom mitévő legyek. Anyum nem tudja, csak megmondta, hogy nem lehet több gyerek. Oké, igaza van. Azt meg nem akarom, hogy komolyabb gond legyen ebből, pláne ne a barátomnak. Meg nem kéne az sem, hogy eltiltsanak minket.

2010. okt. 26. 20:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!