Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pécsett van olyan orvos aki...

Pécsett van olyan orvos aki csinál abortuszt nem hivatalosan?

Figyelt kérdés
Légyszi ha tudtok írjátok le hol találom, és hogy egy 15 éves lánynak megcsinálná-e.
2010. okt. 24. 21:30
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
senki nem olyan idióta, pláne nem kiskorúnak.....
2010. okt. 24. 21:35
 2/44 anonim ***** válasza:
100%
Nagyot csodálkoznék, ha lenne olyan orvos, aki az állását, orvosi pályáját és szabadságát kockáztatná pár (tíz) ezer forintért... Szerintem nincs ilyen ember.
2010. okt. 24. 21:38
 3/44 anonim ***** válasza:
69%
pozitív lett a teszted? orvosnál voltál? szüleiddel, pasiddal leültél beszélni? ....mindenesetre húzni nem kéne az időt, mert max a 12-dik hétig van időd, utána nincs abortusz, szülni fogsz
2010. okt. 24. 21:39
 4/44 anonim ***** válasza:
Szerintem sem létezik ilyen doki.
2010. okt. 24. 21:40
 5/44 anonim ***** válasza:
51%

Szüld meg, add be a legközelebbi gyámhivatalba.Mi örökbefogadni kívánunk egy babát a feleségemmel.

EZ A NEM MINDEGY!!!

Harcolunk hogy felnevelhessünk egy embert!Neked könnyen jött,könnyen megy...

Nem bántani akarlak,félre ne érts!

Csak fáj,hogy amíg más szemved hogy szülessen neki,addíg van olyan aki megöli...

GONDOLD MÉG ÁT!!!

egyébként a tested nem felejt,abortusznál lehet olyan sérulésed ami meddőséghez vezethet...na Csá!33f

2010. okt. 24. 21:40
 6/44 anonim ***** válasza:
50%
te nem vagy normális.
2010. okt. 24. 21:41
 7/44 anonim ***** válasza:
84%
Nem hivatalosan nagyon remélem nem csinál senki ilyet! Ki tudja kinek a kezei közé kerülne az a szerencsétlen lány. Nem tudom mi az oka, hogy ilyen orvost keres, nem akarok ítélkezni sem, de ha már így alakult, legalább a saját egészsége érdekében járja végig a hivatalos utat. Nem csak az egészségét, de az életét is kockára teheti egy ki tudja milyen orvossal. (aki sutyiban elvégez egy ilyen beavatkozást, egy 15 éves gyereken az NEM orvos)
2010. okt. 24. 21:41
 8/44 anonim ***** válasza:
30%
21:40 inkább keressen meg téged privátban és beszéljetek, nyílt örökbefogadás is létezik ;)
2010. okt. 24. 21:44
 9/44 A kérdező kommentje:
figyu! 15 éves vagyok. anyámékkal vagyok ahogy vagyok... ha megtudnák, agyon vernének. a barátom tudja, és nem is akarja megtartani, hisz korai még nekünk. védekezés megvolt... így is jelenleg itt fekszik mellettem egy kisgyerek, aki az enyém. értitek már?
2010. okt. 24. 21:45
 10/44 anonim ***** válasza:
65%

2. gyerek???????????????? hogy védekeztetek, ráolvasással????????????????????

add örökbe!

2010. okt. 24. 21:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!