Terhesség,reflux vagy mindkettő?
Sziasztok! Azoktól szeretnék kérdezni akik hasonló helyzetben már voltak. 4 éve szedek fogamzáagátlót,2 éve vagyok refluxos. Aki refluxos tudja mivel jár,hol kiújul(émelygés,hányinger,hasfájás,bélmozgás stbstb.) hol elmúlik.
Október 1.jén voltam utóljára partnerrel. Azóta túl vagyok 5 menstruáción. Téli szünetben 1 hétig rosszul szedtem a fogamzásgátlót dec.31-én kellett volna megjönnie de csak barna vérzés volt,hol elmúlt,hol megvolt a barnázás,de január 28.án megjött ahogyan kellett teljesen normális volt,olyan volt amilyennek kellett,addig tartott míg kellett,természetesen a fogamzásgátlót azóta is szedem rendszeresen. Most viszont 2 hete már hogy megint refluxos tüneteim vannak,annyi változással, hogy mintha rugdosna egy baba bent. Van egy 9 éves kisfiam.
Ez inkább erős bélmozgás a reflux miatt,vagy esetleg lehet terhesség és azért újult ki a reflux? 3 negatív tesztem volt. Október óta semmilyen terhességi tünetet nem észleltem.Szerdán megyek laborra terhességi esélyt is kért a dokim,nőgyogyihoz csak március elejére kaptam időpontot.
A decemberi fogamzásgátlót hogy rosszul szedted, annak semmi köze ahhoz, hogy te októberban voltál valakivel együtt.
Azóta vannak negatív tesztjeid, volt vérzésed, akkor hogy lennél terhes?
7 minek csinálna?
Októberban szexelt utoljára, azóta vannak negatív tesztjeid nem is egy, ráadásul volt vérzése is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!