Epidurális érzéstelenitéssel kapcsolatban mik a tapasztalatok?
Nem kell félni tőle, egyáltalán nem fáj, amikor beadják, és nem kell attól se félni, hogy elrontja,mert ezek már rengeteg ilyet csináltak. Csukott szemmel is menne nekik.
Programozott császár lesz? Azt nem Spinállal csinálják?
Epidurált sima szülésnél adnak.
Én is spinállal szültem idén januárban. (Ez is gerincbe adott érzéstelenítés, mert programozottnál ezt szokták)
Nekem nem fájt, amikor beadták, pedig háromszor is szúrtak. Egy szúnyogcsípés jobban fáj.
Az se fájt, amikor kivették a picit, inkább csak egy kicsit kellemetlen volt, ahogy turkáltak a méhemben. Ugyanis azt lehet érezni, de fájdalmat nyilván nem.
Talán csak az a tudat rémisztő, hogy éppen felnyitottak, és benned nyúlkálnak
Amikor kiemelték a gyerekemet, akkor jött egy megkönnyebbülés, mert abbamaradt a matatás. Utána megmosták a picit és megmutatták, azt követően pedig elbódítottak, amikor a méhlepényt vették ki, és összeraktak. Már csak az a következő kép, amikor tolnak ki a műtőből. (Ez nem altatás volt a végén, inkább csak olyan, mint amikor elbóbiskol az ember a tv előtt, valami jóval gyengébb, és hamar fel is ébredsz)
Szóval én ha lesz még egy gyerekem, biztosan ugyanígy kérem majd, mert nekem sokkal fontosabb, hogy hallom a gyerekemet felsírni, és azonnal láthatom, és képben vagyok mindennel a születésekor, mint az a pár kellemetlen perc, ami ezzel együtt jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!