Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25.héten lehetséges orvost...

25.héten lehetséges orvost váltani?

Figyelt kérdés

Egyre elégedetlenebb vagyok a dokimmal, mert ha problémám/kérdésem lenne sosem érem el. Tegnap derült ki, hogy cukros vagyok, ráadásul nagyon rossz eredménnyel (120 perces glükóz 9.1), és tegnap délután óta sem e-mailra, sem telefonra nem reagál. Egyébként is heti 1x rendel 3 órában, csak online felületen lehet időpontot foglalni, és ez sokszor problémás, mert most is pl.február 22-re van az első szabad időpont. Nem csak emiatt, de leginkább ezért szeretnék máshoz járni, viszont az Ő neve szerepel a kiskönyvemben, így nem tudom mennyire lehet változtatni, illetve más doki mit szól, ha így félidő környékén egyszer csak bejelentkezem oda terhesgondozásra.

Van valakinek ezzel tapasztalata?

2024. febr. 6. 09:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Persze, szerintem biztosan lehet váltani. Történhetne olyan is hogy elköltözöl és nem tudnál járni az addigi dokidhoz.

Nincs olyan a kiskönyv vége felé, ahol a változásokat lehet megjelölni? Ha váltani szeretnél, akkor mindenképp. Érdemben nem tudok segíteni, de az 100% hogy van lehetőség váltani.

2024. febr. 6. 10:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor válthatsz
2024. febr. 6. 10:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Van a könyvben olyan oldal, hogy módosítás.

Van aki költözik terhesség alatt, persze, hogy lehet váltani.

2024. febr. 6. 10:48
 4/4 babyboom567 ***** válasza:
De különben(és ez nem bántás), ettől még sztk alapon(ingyen) is többet foglalkoznak a kismamákkal,szóval én komolyan nem értem, hogy miért fizet valaki százezreket kb a semmire?
2024. febr. 6. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!