Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhességnél a 6mm-es...

5 hetes terhességnél a 6mm-es petezsák nem kicsi?

Figyelt kérdés
26 napos a ciklusom és 11. nap lehetett ovu, szóval már jóval nagyobbnak kellene lennie. Azt olvastam 1-2 cm a petezsák már az 5. héten.
2024. febr. 1. 22:59
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
A tünet az konkrétan semmit nem jelent. VAlaki teljeen tünetmentes. Amugy miért kicsi 5 hetesen a 6mm? Nekem is annyi volt. Ha tényleg 5 hetes akkor szerintem nem kicsi-
2024. febr. 2. 20:42
 12/35 A kérdező kommentje:

Mert nekem koràn volt az ovulació, a 11. napon. 22 nap alatt nagyobbnak kellene lennie elvileg, meg azt mondtàk itt, hogy pulzàlásnak is lennie kellene. SZTK- ban nem tudom, azt mennyire nézik.

Meg az, hogy a cicim továbbra is szottyadt tejes zacskó....csak a bimbó érzékeny...

2024. febr. 2. 21:00
 13/35 A kérdező kommentje:
Azért fura a tünetmentesség, mert mondom a kislányomnàl már a 34. napon hánytam
2024. febr. 2. 21:01
 14/35 anonim ***** válasza:

Teljesen más is lehet 2 terhesség!

Fiamnál reggel voltam szarul

Lányomná napközben,este

De valószínű tényleg nem fejlődik!kedden írj majd hogy mivolt.

A sok okossal aik kötekedni járnak ide ,meg ne foglalkozz

2024. febr. 2. 21:07
 15/35 A kérdező kommentje:
Kàr volt tegnap elkezdenem a progi kúpot, én hülye...így még tovább húzódik a vetélés, màrha beindul magàtól.
2024. febr. 2. 21:12
 16/35 anonim ***** válasza:
Mi lett veled azóta kérdező? Voltál orvosnál?
2024. febr. 6. 18:46
 17/35 A kérdező kommentje:
Voltam, 21 mm-es petezsàk, benne 2 mm embrió, szivcső pulzàlàs detektàlható, de még nem szabàlyos. Doki szerint már fejlettebbnek kellene lennie, ahhoz képest, mikor volt a fogantatás, sok jóval nem biztatott. Pàrom szerint tuti nem egészséges.
2024. febr. 6. 18:56
 18/35 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy bizonytalanságban vagy továbbra is. Azért drukkolok hogy egészséges legyen.
2024. febr. 6. 19:04
 19/35 anonim ***** válasza:
Én 6x voltam terhes uh van tapasztalatom....általában 6+1-6+3 napon jelenik meg a pulzálás(közepidös teherbeeses esetén) amikor mar 3 mm körüli az embrio. Az én esetemben 29. Dpo után volt ez mindig látható! Nekem sem közepidöben fogantak hanem késöbb.ha ilyenkor nincs pulzalas akkor sajnos fosszul fejlödik
2024. febr. 8. 12:35
 20/35 anonim ***** válasza:
Számold ki hogy hány nap telt el ovulációtol!
2024. febr. 8. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!